×

Kategorie

BIO Pór Hannibal - Allium porum - bio osivo póru - 30 ks

×

Tato odrůda je velice robustní s dlouhými kořeny a s vysokou úrodou.

Plody pórku jsou lesklé bílé barvy a jsou velice oblíbené hlavně kvůli jejich výborné chuti.

Pór Hannibal můžeme konzumovat v salátech nebo vařený se sýrem či se zeleninou.

Bio semena jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU.

Číst víceShow less
76 Kč s DPH
Dodání 1 - 2 pracovní dny
Skladem
Kód zboží:
1003807
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak si vypěstovat pór ze semínka?

S předpěstováním můžeme začít již v zimních měsících a pokračujeme až do dubna. Přímé výsevy pak probíhají od dubna do května. Semena zasadíme přibližně do hloubky 0,5 cm v řadách alespoň 30–40 cm vzdálených od sebe.

Doba klíčení je nejčastěji 2–3 týdny, ale může být i delší. Ideální teplota ke klíčení je 15–20 °C.

Substrát by měl být neustále vlhký. Sazenice přesouváme na venkovní slunečné stanoviště v průběhu dubna. Půdu volíme hlubokou, lehkou a dostatečně zásobenou živinami s neutrálním pH. Potřebuje dostatečnou zálivku.

Číst víceShow less
Detaily produktu
1003807

Parametry

Výsev
Duben
Květen
Stanoviště
Slunečné
Barva plodů
Bílá
Zelená
Možnosti pěstování
Venku
BIO kvalita
Ano
Mrazuvzdornost
Ano
Odrůda
Nehybridní
Sklizeň
Leden
Listopad
Prosinec
Srpen
Září
Únor
Říjen
Ranost
Pozdní
Odrůda póru
Zimní
Mohlo by se také hodit
138 Kč s DPH
Kapalné hnojivo Sulka se používá pro kořenovou výživu a je určeno k doplnění konkrétních výživových složek významně ovlivňujících kvalitu pěstovaných plodin. Patří mezi nejkoncentrovanější zdroje síry v čiré...
221 Kč s DPH
Kapalné hnojivo Sulka se používá pro kořenovou výživu a je určeno k doplnění konkrétních výživových složek významně ovlivňujících kvalitu pěstovaných plodin. Patří mezi nejkoncentrovanější zdroje síry v čiré...
Naposledy zobrazené
Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se