
BIO Ředkvička červená Sora - Raphanus sativus -...

Cibule sazečka Birnformige - Allium cepa -...

Frézie plnokvětá oranžová - Freesia - hlízy...

Nerine Bowdenova - Nerine bowdenii - hlízy...

Kurkuma růžová - Curcuma alismatifolia - hlízy...

Tato odrůda je velice robustní s dlouhými kořeny a s vysokou úrodou.
Plody pórku jsou lesklé bílé barvy a jsou velice oblíbené hlavně kvůli jejich výborné chuti.
Pór Hannibal můžeme konzumovat v salátech nebo vařený se sýrem či se zeleninou.
Bio semena jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU.
Jak si vypěstovat pór ze semínka?
S předpěstováním můžeme začít již v zimních měsících a pokračujeme až do dubna. Přímé výsevy pak probíhají od dubna do května. Semena zasadíme přibližně do hloubky 0,5 cm v řadách alespoň 30–40 cm vzdálených od sebe.
Doba klíčení je nejčastěji 2–3 týdny, ale může být i delší. Ideální teplota ke klíčení je 15–20 °C.
Substrát by měl být neustále vlhký. Sazenice přesouváme na venkovní slunečné stanoviště v průběhu dubna. Půdu volíme hlubokou, lehkou a dostatečně zásobenou živinami s neutrálním pH. Potřebuje dostatečnou zálivku.
Nejdříve se, prosím, přihlašte
Přihlásit se
Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží
Přihlásit se