×

Kategorie

Miniskleník - zelený - 54 x 15 x 12 cm - pěstební pomůcky - 1 ks

×

Miniskleník je vhodný pro předpěstování zeleniny, pro výsevy rostlin či pro předpěstování sazenic.

Vejde se do něj 21 jiffů.

Rozměr miniskleníku je 54 x 15 x 12 cm.

Číst víceShow less
211 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000403
Přidat k oblíbeným
Detaily produktu
7000403
Mohlo by se také hodit
197 Kč s DPH

Hoštické guáno je hnojivo, které je čistě přírodního původu s doplněním melasy a kakaových slupek pro ještě lepší kvalitu. 

Jedná se o granulované hnojivo, které lze postupně, rovnoměrně i dlouhodobě dávkovat. Prodlužuje se tak jeho účinnost

Vzhledem k přírodnímu složení produktu, nedochází k zasolování půdy ani poškozování rostlin. Rostliny jej dobře přijímají a poskytuje jim živiny po celé vegetační období.

Guáno vzniká mineralizací ptačího trusu. V pobřežních oblastech Jižní Ameriky je využíváno obyvateli jako účinné přírodní hnojivo již po spoustu let

Hnojivo má uplatnění v interiérových prostorách, tak i na zahradách. Lze jej použít k základnímu podzimnímu a jarnímu hnojení, i přihnojení během vegetace.

186 Kč s DPH

Algavit funguje jako přírodní stimulátor pro správný růst a vývoj rostlin.

Jedná se o pomocný přípravek ve formě rozpustného prášku z mořských řas. A je určen pro ošetřování rostlin v průběhu vegetační sezóny

Je vhodný pro použití při pěstování všech druhů zeleniny, balkónových, pokojových a jiných rostlin, i při údržbě trávníku.

Své místo si najde taktéž v zemědělství.

221 Kč s DPH

Symbivit univerzal je pomocný přípravek pro pěstování rostlin, který je rostlinného původu, jelikož využívá symbiotických, pozitivních, biostimulačních a biohnojivých účinků, které přináší spojení půdní houby Trichoderma harzianum a mykorhizy.

Při použití se mikroskopická vlákna půdních hub napojí na kořenový systém dané rostliny – vznikne tak symbióza mezi prospěšnými půdními houbami a kořeny rostlin. Takto vytvořená mykorhiza umožňuje lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Touto přírodní cestou lze dosáhnout výnosnější úrody, krásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

Obecně mykorhizní houby prodlužují vegetační dobu, rozvíjí kořenový systém rostliny a zvyšují odolnost rostlin po celý jejich život.

Symbivit Univerzal je vhodný pro většinu kvetoucích rostlin, pokojové rostliny, popínavé rostliny, zeleninu, ovocné stromy a některé stromy a keře.

Naopak není vhodný pro použití při pěstování orchidejí, azalky, vřesu, jehličnanů, rhododendronů, brukvovitých a merlíkovitých rostlin. 

Přípravek lze použít do volné půdy, skleníku i fóliovníku.

145 Kč s DPH

Urychlovač kompostu GOLD je přírodní přípravek, který využijete k urychlení kompostování. Obsahuje směs užitečných mikroorganismů, které okamžitě aktivují proces kompostování.

Tyto mikroorganismy pomáhají rozkládat zahradní, kuchyňský, organický odpad či celulózu. Využívá se také k rozkladu dřevní štěpky a pilin a k zahubení škodlivých bakterií a či semen plevelu obsažené v kompostu.

Přípravek podporuje zachování výživných látek, takže s jeho pomocí docílíte opravdu kvalitní kompostové hmoty

Můžete jej využívat ve všech druzích kompostérů. Výrobek je vhodný pro ekologické zemědělství.

Balení 500 g vám postačí na 0,5 m3 kompostu.

136 Kč s DPH

Přípravek Inporo zajistí vašim rostlinám bohatý kořenový systém. Jeho používáním podpoříte jednak zdravotní stav rostlin, ale i bohatý výnos

Přípravek je založen na přírodní bázi, což jistě ocení příznivci bio pěstování.

Inporo Stimulátor obsahuje huminové látky, které ovlivňují metabolismus rostlin, dále pak extrakt z mořské řasy pro vyšší odolnost rostlin vůči stresu

Je určený pro zeleninu, okrasné rostliny, dřeviny, ovocné stromy, trávníky či drobné ovoce

145 Kč s DPH

Toto kvalitníúčinné krystalické hnojivo je určené k výživě všech druhů druhů rostlin na počátku jejich vegetačního cyklu.

Díky vyváženému složení živin a mikroprvků poskytuje rostlinám vše potřebné ke zdravému vývoji.

Startovací krystalické hnojivo je zárukou následného vysokého nasazení květů a u plodové zeleniny a ovoce bohaté úrody.

137 Kč s DPH

Hnojivo na jehličnany Biomin je vydatné organo-minerální hnojivo, jehož významnou složkou je drcená rohovina.

Tato přírodní surovina je zvláště ceněna pro obsah organicky vázaného dusíku, který se působením půdních mikroorganismů uvolňuje postupně, takže je rostlinami maximálně využit po delší vegetační období.

V optimálním poměru jsou v tomto hnojivu zastoupeny i ostatní zdroje živin, nezbytné k harmonickému vývoji a zdravému růstu všech jehličnanů a okrasných keřů.

145 Kč s DPH

Hnojivo Forestina je vhodné především při pěstování listové, košťálové a kořenové zeleniny. Jedná se o vydatné organominerální hnojivo s kvalitní drcenou rohovinou.

Rohovina je přírodní surovina ceněna hlavně pro svůj obsah organicky vázaného dusíku, který se působením půdních mikroorganismů postupně uvolňuje, tudíž je možno rostlinu využít po delší vegetační období.

Hnojivo je vhodné pro rostliny pěstované ve volné půdě i v truhlících.

Naposledy zobrazené
Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se