
Frézie plnokvětá oranžová - Freesia - hlízy...

Japonská hořčice zelené barvy Komatsuna je vhodná do salátů. Obsahuje potřebné živiny, hlavně vápník.
Doporučujeme provádět výsev na jaře či na podzim, kdy jsou dny kratší. Dá se pěstovat a sklízet po celý rok i v truhlíku doma.
Pěstuje se hlavně pro svou výjimečnou pikantní chuť.
Jak si vypěstovat zelenou hořčici ze semínka?
Přímé výsevy provádíme od jara do podzimu, doma můžeme pěstovat celoročně.
Vyséváme do hloubky 0,5–1 cm do dobře prokypřeného humózního substrátu na slunečné stanoviště.
Klíčení trvá přibližně 10–14 dní, ale může být i delší. Mezi semeny necháme rozestupy přibližně 2,5 cm.
Sklizeň probíhá celoročně.
Nejdříve se, prosím, přihlašte
Přihlásit se
Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží
Přihlásit se