×

Kategorie

Cibule kuchyňská Ranila - Allium cepa - osivo cibule - 100 ks

×

Svazková kuchyňská cibule odrůdy Ranila je oblíbená díky své výjimečné chuti.

Patří mezi rané odrůdy, které jsou ideální pro svazkování.

Tato odrůda se hodí jak pro přímou konzumaci, tak pro krátkodobé skladování, avšak není vhodná pro přezimování.

Produkuje středně velké až velké bílé cibule s kulatým, mírně zploštělým tvarem.

harakteristickým rysem je její velmi raný vývoj a zelená nať.

Číst víceShow less
30 Kč
Odesíláme dnes, případně následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
1001956
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak si vypěstovat cibuli ze semínka?

Výsev se provádí v průběhu zimních měsíců do skleníku nebo od dubna na venkovní záhon. Hloubka výsevu je 23 cm. Klíčení trvá 2–4 týdny (záleží na odrůdě a podmínkách pěstování). Ideální teplota ke klíčení je 12–18 ºC. Spon 30 x 30 cm. 

Stanoviště volíme teplé a slunečnépříp. polostín. Půda by měla být písčitohlinitá, dobře propustná humózní. Měla by být také neutrální nebo mírně zásaditá

Cibule vyžaduje dostatečnou závlahu, ale ne přílišné přemokření. Cibulím vyhovuje fosfor a draslíkhnojiva s dusíkem či chlorem nejsou vhodná

Sklízí v době, kdy porost z jedné třetiny až poloviny polehne (zpravidla koncem července). Sklizená cibule se nechává proschnout na záhoně nebo zavěšená ve svazcích. 

Číst víceShow less
Detaily produktu
1001956

Parametry

Výsev
Březen
Duben
Únor
Stanoviště
Polostín
Slunečné
Barva plodů
Bílá
Možnosti pěstování
Venku
BIO kvalita
Ne
Mrazuvzdornost
Ne
Odrůda
Nehybridní
Sklizeň
Srpen
Ranost
Velmi raná
Odrůda cibule
Jarní
Mohlo by se také hodit
221 Kč
Kapalné hnojivo Sulka se používá pro kořenovou výživu a je určeno k doplnění konkrétních výživových složek významně ovlivňujících kvalitu pěstovaných plodin. Patří mezi nejkoncentrovanější zdroje síry v čiré roztokové...
Naposledy zobrazené
Žádné položky

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se