![Lapač ovocných mušek - Fly stick - ochrana proti hmyzu - 1 ks](https://a.osiva-semena.cz/12495-cart_default/lapac-ovocnych-musek-fly-stick.jpg)
Lapač ovocných mušek - Fly stick - ochrana...
![Gladiator - Lovela - ochrana proti plevelu - 40 + 10 ml zdarma](https://c.osiva-semena.cz/12478-cart_default/gladiator-pripravek-na-ochranu-rostlin-40-10-ml-zdarma.jpg)
Gladiator - Lovela - ochrana proti plevelu - 40...
![Bakterie do jezírka - Bacti JR - 100 g](https://b.osiva-semena.cz/14536-cart_default/bakterie-do-jezirka-bacti-jr-100-g.jpg)
Bakterie do jezírka - Bacti JR - 100 g
![Probiotika pro celou zahradu - Weiki - 100 ml](https://a.osiva-semena.cz/14032-cart_default/probiotika-pro-celou-zahradu-weiki-100-ml.jpg)
Probiotika pro celou zahradu - Weiki - 100 ml
![Wuxal SUS Ca - Lovela - tekuté hnojivo - 250 ml](https://a.osiva-semena.cz/14961-cart_default/-wuxal-sus-ca-lovela-tekute-hnojivo-250-ml.jpg)
Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.osiva-semena.cz/61-exoticke-uzitkove
Kakaovník pravý žlutý je stálezelený strom, pocházející z tropických oblastí Ameriky.
Je velmi dobře známý především díky svým plodům- kakaovým bobům, které jsou využívány především k výrobě kakaového másla.
To je jednak užíváno na výrobu čokolády, ale jsou ověřeny také jeho pozitivní účinky v kosmetických přípravcích.
Jak si vypěstovat kakaovník ze semínka?
Semena vysejeme co nejdříve po obdržení. Doporučujeme pěstovat celoročně ve vytápěném skleníku, jelikož pro správné klíčení je důležitá stálá teplota 26 - 30°C.
Klíčení trvá přibližně 1 - 2 týdny nebo déle. Půda by měla být dobře propustná, neutrální až mírně kyselá a především stále vlhká. Pro pěstování postačí teplota 22 - 26°C.
Kakaovník vyžaduje vysokou vzdušnou vlhkost až 90%, pravidelnou zálivku včetně rosení a pravidelné hnojení. Hnojit můžeme hnojivem pro pokojové rostliny.
Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.osiva-semena.cz/61-exoticke-uzitkove
Kakaovník pravý žlutý je stálezelený strom, pocházející z tropických oblastí Ameriky.
Je velmi dobře známý především díky svým plodům- kakaovým bobům, které jsou využívány především k výrobě kakaového másla.
To je jednak užíváno na výrobu čokolády, ale jsou ověřeny také jeho pozitivní účinky v kosmetických přípravcích.
Nejdříve se, prosím, přihlašte
Přihlásit se
Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží
Přihlásit se