Kategorie
- Zelenina a ovoceZahajte sezónu s kvalitním osivem
- Papriky a chilliSladká nebo pálivá? Stačí si vybrat
- Jarní cibulovinyVypěstujte si květiny z čerstvých cibulovin
- Sadba zeleninyNaskladnili jsme první sazečky!
- Klíčky a microgreen
- Okrasné rostliny
- BIO kvalita
- Travní a luční směsi
- Léčivky a koření
- Exotické rostliny
- Masožravé rostliny
- Stromy a keřeČas na přípravu semínek
- Zahrádkářské potřeby
- Dárkové balíčky a poukázky
- Knihy

Paprika Amy - Capsicum annuum - osivo papriky -...
BIO Rukola - Kiepenkerl - bio osivo na klíčky - 50 g
Klíčky se řadí mezi významné zdroje vitamínů, minerálů, stopových prvků a esenciálních mastných kyselin.
Klíčky rukoly jsou nejenom chutné, ale také přínosné pro zdraví. Obsahují hořčičný olej, který podporuje trávení a metabolismus, čímž přispívají k lepšímu zdravotnímu stavu.
Díky rychlému klíčení semínek rukoly můžete velmi brzy po výsadbě očekávat první úrodu.
Klíčky doporučujeme konzumovat v syrovém stavu, například jako doplněk do salátů, dekoraci pečiva, ingredienci do polévek a pomazánek, nebo pro výrobu domácích zeleninových šťáv.
Balení obsahuje 50 gramů bio semen rukoly.
Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU (CZ-BIO-002).
Jak si vypěstovat klíčky?
Semena nechte 3–5 dní klíčit nejlépe v klíčící misce. Dvakrát až třikrát denně je třeba semena proplachovat. Ideální teplota klíčení je kolem 18–21 °C.
Před samotnou konzumací doporučujeme naklíčená semena propláchnout vodou.
Nespotřebované klíčky je možné uchovávat 1–2 týdny v chladu.