×

Kategorie

Petržel

Petržel se řadí mezi nepostradatelné bylinky i listovou zeleninu. Málo kdo si dokáže představit bez petržele svou kuchyni. Výhodou petržele je její bohaté využití. Jako jedna z mála zelenin se dá zpracovat celá.

Kořenová petržel se hlavně využívá společně s ostatní kořenovou zeleninou jako základ do polévek a omáček. Hodí se ale skvěle i jako příloha k masu
Konzumují se její listy, které příjemně chutnají. Obsahuje éterický a tučný olej

Naťová petržel je považována hlavně za kuchyňské koření, ale málo kdo ví, že má i léčivé účinky. Dlouhou dobu patří mezi léčivé rostliny. Svým složením podporuje správnou činnost ledvin a snižuje krevní tlak.

Číst víceShow less
Zobrazení 1-16 z 16 položek

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-(

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-(

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se