Katalog

Povolené filtry:
    Kvalita

    Naše produkty

    Nejprodávanější

    Košťálové zeleniny 

    Košťálová zelenina je zelenina s tlustou lodyhou- s košťálem. Patří sem zelí, kedluben, květák. a pod. Jsou to výborní pomocníci v kuchyni, hodí se jako příloha snad ke každému jídlu.
    • Brokolice
      Brokolice
      Brokolice je velmi jednoduchá na pěstování a dokonce mnoha lidem chutná více než květák. V této sekci nabízíme různé druhy, vybere si jistě každý.
    • Fenykl
      Fenykl
      Fenykl je nepostradatelnou součástí hlavně italské kuchyně, u nás si již také mnoho lidí nedokáže život bez něj představit. Nabízíme fenykl řapíkatý, fenykl sladký, který je vhodný hlavně do salátů či fenykl obecný.
    • Kadeřávek
      Kadeřávek

      Kadeřávek má jen samé plusy - lehce se pěstuje, je zdravý a navíc na Vašem záhonu nevypadá vůbec špatně. V Evropě se pěstuje již nějakou tu stovku let, jedná se tedy o starou a odolnou odrůdu.

    • Kapusta
      Kapusta
      Kapusta - jedná se o jednu z mála zeleniny, která se dá sklízet i za zimního počasí. Je otužilá a navíc bohatá na vitamín C.
    • Kedluben
      Kedluben
      Pěstování kedlubny není nic náročného. Můžete si vypěstovat buď modrý/fialový nebo bílý. Je plný vitamínů, navíc obsahuje i biotin - látka, která přispívá ke zdravé pokožce.
    • Květák
      Květák
      Květák byl kdysi vyšlechtěn v Asii, postupně se dostal do Evropy a dnes se pěstuje hlavně pro svou dobrou chuť a vitamíny. Navíc je vhodný i pro diety, má nízký obsah tuku.
    • Zelí
      Zelí
      Zelí hlávkové je dvouletá zelenina. Listy zelí se uspořádají do hlávek, které se konzumují.
    • Okrasné zelí
      Okrasné zelí

      Nenáročná zahradní rostlina, kterou můžete pěstovat nejen na záhonech, ale i v květináčích.

    • Rebarbora/reveň
      Rebarbora/reveň

      Rebarbora je druh zeleniny, který se vyznačuje nezaměnitelnou kyselou chutí stonků.Rostlina se vysazuje v březnu nebo dubnu, ale i v říjnu.Ke konzumaci je vhodný pouze řapík listů, který je ale potřeba vždy uvařit a před vařením z něj oloupat slupku.Pěstovat reveň není náročné.

    na stránku
    Zobrazeno 1 - 23 z 62 produktů
    Zobrazeno 1 - 23 z 62 produktů

    Menu