×

Kategorie

Bylinky koncentrát - AgroBio - přírodní tekuté hnojivo - 100 ml

×

AgroBio Bylinky je přírodní produkt vyrobený převážně z dubu a kopřivy. Je určený pro růst a vitalitu bylinek, zvyšuje odolnost bylinek, podporuje jejich správný růst a zelenou barvu.

Výrobek je vhodný pro všechny druhy bylinek, které jsou pěstovány v bytě i na zahradě (bazalka, máta, meduňka, pažitka, libeček, tymián, šalvěj, saturejka, oregano, a další)

Postřik je výborný také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště).

Po jeho použití je možné bylinky ihned konzumovat, nemá tedy ochrannou lhůtu. Výrobek je vhodný pro ekologické pěstování.

Číst víceShow less
113 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000628
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak používat hnojivo bylinky?

Koncentrát se aplikuje postřikem na list 1x týdně během celé vegetace, zejména před výskytem nebo v období výskytu chorob a mšic.

Při zhoršení kondice nebo v případě deštivého počasí je doporučeno provést postřik alespoň 3x po 3 dnech, poté znovu 1x týdně

Výrobek není vhodné aplikovat při vysokých teplotách nebo za poledního slunečního svitu. Předpokladem vysoké účinnosti výrobku je dobré pokrytí všech částí rostliny.  

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000628

Parametry

Vhodné pro
Byliny
BIO kvalita
Ano
Výrobce
AgroBio
Mohlo by se také hodit
91 Kč s DPH

Hnojivo na bylinky je určeno pro všechny druhy bylinek (meduňka, bazalka, tymián, majoránka, oregano, levandule aj.) pěstovaných jednak na záhonech, ale také v nádobách.

Obsah a poměr jednotlivých živin je přizpůsoben specifickým nárokům bylinek na výživu, které jsou většinou nižší, než u ostatních rostlin.

Další významnou složkou hnojiva je stopový prvek titan, který ovlivňuje produkci silic, které zesilují žádoucí aroma pěstovaných bylinek.

125 Kč s DPH

Inporo Pro Kestom je přírodní pomocník pro vaše rostliny.

Tento rostlinný přípravek nejenže hlídá úrodnost půdy, ale také se stará o zvýšenou odolnost rostlin, především vůči abiotickému stresu a náročnému přezimování.

Jeho síla spočívá v mikroskopické půdní houbě Trichoderma, jež si účinně poradí s patogenními zárodky půdních chorob.

Použití přípravku podpoří úrodnost půdy, ale zároveň zvýší klíčivost semen a podpoří růst kořenového systému rostlin.

Ať už vaše půda patří mezi jakýkoliv typ, Inporo Pro Trima M se v ní dokáže výtečně uplatnit. Je vhodný pro různé druhy rostlin a můžete ho používat v kterékoliv fázi vegetace.

Přípravek je navíc registrován pro použití u všech typů zeleniny, bylin, ovoce a okrasných rostlin. Inporo Pro Kestom je tak univerzální a přátelský partner pro vaše rostliny.

194 Kč s DPH

Inporo Pro Trima M představuje vysoce efektivní rostlinný biostimulant, jehož hlavní předností je zlepšení úrodnosti půdy a posílení odolnosti rostlin, zejména s ohledem na abiotický stres a přezimování.

Tento průlomový přípravek je založen na přírodní bázi a jeho hlavními složkami jsou dva kmeny půdní houby Trichoderma a speciální živný substrát.

Trichoderma je mikroskopická houba, přirozeně se vyskytující v půdě, která je schopna efektivně rozkládat patogenní zárodky půdních chorob, včetně hlízenky obecné, thielaviopsis basicola a mnoha dalších.

Aplikace tohoto přípravku nejenže významně zvyšuje úrodnost půdy, ale také podporuje klíčení semen a podporuje tvorbu kořenového systému rostlin.

Inporo Pro Trima M je univerzální a vhodný pro širokou škálu typů půd a rostlin. Může být použit kdykoli během vegetačního období.

Tento přípravek je registrován a schválen pro použití na všechny druhy zeleniny, bylinky, ovoce, ovocné stromy a okrasné rostliny.

56 Kč s DPH

České organické hnojivo Hnojík je čistě přírodní, sypké hnojivo, které je vyrobeno z exkrementů moučných červů a zbytků jejich podestýlky. Hnojivo obsahuje cenné živiny a organické látky pro všechny fáze růstu rostlin.

Přípravek lze použít k přihnojení všech druhů rostlin, jak venkovních, tak i pokojových. Lze s ním prohnojit květinové záhony, stromy, keře i trávník. Je vhodný i pro přípravu půdy před výsadbou jahod, brambor, obilovin nebo také v ovocnářství, zelinářství a vinařství.

Hnojivo má mino jiné repelentní a uzdravovací účinky na napadené rostliny. Doporučuje se v kombinaci se svlečkou, díky čemuž bude mít rychlejší nástup účinku.

Hnojík se do půdy uvolňuje postupně. Díky organickému složení podporuje půdní život a tvorbu humusu. Obsahuje vyvážené množství N, P a K, které je dále přirozeně doplněno o vápník a magnesium.

Hodí se tako jako startér či urychlovač kompostu.

Jediné omezení pro použití hnojiva se týká orné půdy a to v době od výsevu nebo výsadby a následné sklizně. Toto opatření je z důvodu toho, aby nedošlo ke kontaminaci rostlin v zemědělském použítí.

Balení o objemu 100 ml vystačí na 20 l zálivky.

82 Kč s DPH

Přípravek Inporo Red Block zvyšuje odolnost peckovin, jádrovin, zeleniny a rostlin pěstovaných ve skleníku.

Je založen na přírodní bázi, což jistě ocení příznivci bio pěstování. Obsažené organické složky jsou obohaceny o jód a výluh z mořských řas.

Aplikace postřikem chrání před výskytem moniliové spály, hniloby, plísní a houbových chorob. Aplikace zálivkou podporuje zdravý růst a vývoj kořenového systému.

Aplikace zálivkou podporuje zdravý růst a vývoj kořenového systému.

75 Kč s DPH

Inporo Razormin zajistí vašim rostlinám bohatý kořenový systém, a to včetně kyselomilných druhů rostlin. Jeho používáním podpoříte růst a tvorbu kořenů, zejména na začátku vegetační doby.

Přípravek je založen na přírodní bázi, což jistě ocení příznivci bio pěstování. Obsahuje organické složky, polysacharidy, aminokyseliny a mikroprvky.

Díky přípravku se rostlinám zlepšuje jejich celková odolnost a vitalita.

Je vhodný pro zeleninu, ovocné stromy, trávníky, okrasné rostliny a dřeviny, drobné ovoce a kyselomilné rostliny.

160 Kč s DPH

Inporo Ligno zajistí vašim rostlinám bohatý kořenový systém. Jeho používáním podpoříte jednak zdravotní stav rostlin, ale i bohatý výnos

Přípravek je založen na přírodní bázi, což jistě ocení příznivci bio pěstování. Tekutina je tvořena humáty a je doplněna extraktem z hnědé mořské řasy.

Díky přípravku mohou rostliny využít vyšší množství vláhy a tím dojde k lepší absorpci výživy z půdy. Na rostliny má také antistresový účinek, a to zejména proti chladu, suchu a zasolení substrátu.

Je vhodný pro široké spektrum plodin, a to zejména na začátku vegetace.

Naposledy zobrazené
113 Kč s DPH

AgroBio Bylinky je přírodní produkt vyrobený převážně z dubu a kopřivy. Je určený pro růst a vitalitu bylinek, zvyšuje odolnost bylinek, podporuje jejich správný růst a zelenou barvu.

Výrobek je vhodný pro všechny druhy bylinek, které jsou pěstovány v bytě i na zahradě (bazalka, máta, meduňka, pažitka, libeček, tymián, šalvěj, saturejka, oregano, a další)

Postřik je výborný také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště).

Po jeho použití je možné bylinky ihned konzumovat, nemá tedy ochrannou lhůtu. Výrobek je vhodný pro ekologické pěstování.

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se