×

Kategorie

Cuketa Goldena - Cucurbita pepo - osivo cukety - 12 ks

×

Cuketa Goldena je odrůda, vyznačující se žlutými válcovitými plody. Mají vynikající nasládlou chuť

Cukety obsahují velké množství vitamínů a jsou nízkokalorické.

Hodí se při redukčních dietách a velice osvěžující jsou v letních měsících. 

Číst víceShow less
29 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
1000815
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak si vypěstovat cuketu ze semínka?

S předpěstováním cukety je možné začít od března do dubna ve skleníku nebo na okenním parapetu. Hloubka výsevu by měla být 1,5 cm

Doba klíčení je obvykle 1–2 týdny. Teplota ke klíčení by měla být 18–22 °C. Přímé výsevy jsou možné od konce dubna do konce května. Rostliny vysazujte do sponu 100 x 50 cm.

Cuketám se bude dařit na slunečném stanovišti s dobře propustným a výživným substrátem. Důležité je dopřát rostlinám pravidelnou zálivku a přihnojení.

Číst víceShow less
Detaily produktu
1000815

Parametry

Výsev
Březen
Duben
Květen
Stanoviště
Slunečné
Barva plodů
Žlutá
Možnosti pěstování
Venku
BIO kvalita
Ne
Mrazuvzdornost
Ne
Odrůda
Nehybridní
Sklizeň
Srpen
Září
Červenec
Odrůda cukety
Keříčkovitá
Ranost
Raná
Mohlo by se také hodit
197 Kč s DPH

Hoštické guáno je hnojivo, které je čistě přírodního původu s doplněním melasy a kakaových slupek pro ještě lepší kvalitu. 

Jedná se o granulované hnojivo, které lze postupně, rovnoměrně i dlouhodobě dávkovat. Prodlužuje se tak jeho účinnost

Vzhledem k přírodnímu složení produktu, nedochází k zasolování půdy ani poškozování rostlin. Rostliny jej dobře přijímají a poskytuje jim živiny po celé vegetační období.

Guáno vzniká mineralizací ptačího trusu. V pobřežních oblastech Jižní Ameriky je využíváno obyvateli jako účinné přírodní hnojivo již po spoustu let

Hnojivo má uplatnění v interiérových prostorách, tak i na zahradách. Lze jej použít k základnímu podzimnímu a jarnímu hnojení, i přihnojení během vegetace.

111 Kč s DPH

AgroBio Plodová zelenina je přírodní produkt z bylinek vyrobený převážně z přesličky a kopřivy, z kterých využívá všech jejich známých účinků.

Zvyšuje odolnost plodové zeleniny, podporuje správný růst plodů a zaručuje obranyschopnost rajčat, paprik nebo okurek

Postřik je výborný také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště). Aplikace před výskytem chorob nebo škůdců

Po jeho použití je možné plody ihned konzumovat, nemá tedy ochrannou lhůtu. Je vhodný pro ekologické pěstování.

595 Kč s DPH

Mykorhizní houby pro plodovou zeleninu je přípravek určený k vytvoření mykorhizní symbiózy mezi kořeny pěstovaných rostlin prospěšnými půdními houbami.

Vytvořená mykorhiza umožňuje lepší příjem vody a živin (zejména fosforu a draslíku) a jejich efektivnější dodání rostlinám. Tím zajišťuje rostlinám lepší a vyrovnaný růstbohatší a zdravější kořenový systémvětší nasazení květů a tvorbu plodů a vyšší odolnost proti abiotickým vlivům.

Přípravek obsahuje vybrané rody endomykorhizních hubinertní nosič a podpůrné složky, které zajišťují dobrý rozvoj symbiózy a růst rostliny, než se vytvoří funkční síť mykorhizního mycelia v půdě

Přípravek je vhodný pro pěstování rajčatpaprik, okurekdýnímelounůlilkůmochyněfazolí a hrachu.

Není vhodný pro brukvovité (brokolice, květák, zelí, kapusta) a merlíkovité (špenát, řepa) rostliny.

82 Kč s DPH

Nissorun je specifický likvidátor svilušek. Jedná se o selektivní kontaktní akaricid NISSORUN 10 WP ve formě dispergovatelného prášku k hubení svilušek ve chmelu, révě vinné, okrasných rostlinách, okrasných dřevinách, jádrovinách a peckovinách.

Zasažené svilušky kladou sterilní vajíčka, ze kterých se již nelíhne další generace.

Postřik proti sviluškám se vyznačuje silným translaminačním účinkem, tzn. proniká velice rychle listy a hubí uvedená vývojová stadia škůdce na horních i spodních stranách.

Přípravek má dlouhodobý účinek v porostu 50?70 dní, kdy je schopen udržet výskyt svilušky pod ekonomickým prahem škodlivosti.

Přípravek nehubí dravé roztoče Phytoseidae, je proto velmi vhodný k použití v systému integrované ochrany rostlin.

178 Kč s DPH

Pevné hnojivo Kristalon Plod a květ je vhodné pro zeleninu, drobné ovoce, okrasné rostliny. Hnojivo Kristalon je nejoblíbenější hnojivo na českém trhu a prodává se již od roku 1996.

Svoji oblíbeností dosáhlo hlavně díky svým výborným hnojivým účinkům, a to jak u drobných zahrádkářů tak i u profesionálů. 

Jedná se o krystalické hnojivo, které je vodorozpustné a určené pro rychlejší start produkčního období rostlinPodporuje vyšší násadu a vybarvení květů a plodů.

Kristalon je univerzálně použitelný pro ovoce, zeleninu, okrasné rostliny včetně balkonových, ovocné stromy a keře, vinnou révu. Zamezuje žloutnutí listů

Naposledy zobrazené

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se