×

Kategorie

Acerola - Barbadorská třešeň - Malpighia glabra - osivo třešně - 4 ks

×

Acerola, též známá pod názvem Barbadorská třešeň je stálezelený keř, dorůstající ve volné přírodě až 3 metry.

Jeho listy jsou kožovité, tmavě zelené a vytváří 2 cm velké růžové a bílé květy.

Plodí červené plody s kyselou chutí. Toto šťavnaté ovoce má chuť podobnou třešním. Plody obsahují vitamín C.  

Číst víceShow less
48 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
1001641
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak si vypěstovat Acerolu ze semínka?

Výsev je možné provádět po celý rok. Nejdříve semínka namočíme do vody na 24–48 hodin. Poté semínka vložíme do substrátu do hloubky 1 cm. Ideální teplota ke klíčení je 22–26 stupňů. Klíčení obvykle trvá 4–6 týdnů, doba však může být i delší. Rostlině je nutné zajistit dostatek světla vysoké teploty (kolem 30°C) a to především v zimě, kdy rostlina kvete a může plodit. Půda by měla být propustná, výživná a písčitá.

Číst víceShow less
Detaily produktu
1001641

Parametry

Výška
200 a více cm
Stanoviště
Slunečné
Barva květů
Červená
Barva plodů
Červená
Možnosti pěstování
Doma
Mrazuvzdornost
Ne
Vegetační doba
Trvalky
Mohlo by se také hodit
166 Kč s DPH

Dusíkaté vápno je pomalu působící hnojivo, které dodává do půdy dusík. Hnojivo je určené zejména k dezinfekci půdy před výsadbou

Je vhodné k pěstování zeleniny, ovocných stromů, bobulovin, jahod a brambor. Využívá se také k urychlení zrání kompostu či pro obnovu trávníku

Dusíkaté vápno likviduje původce houbových chorob, hubí a odpuzuje škůdce, jako slimáky, háďátka, plže, ponravy a jiné. 

Je vhodné k bio pěstování.

58 Kč s DPH

Lapač na ovocné mušky a letající hmyz ve tvaru válce je díky své jedinečné konstrukci a účinnému lákadlu vhodnou náhradou klasické mucholapky.

Použít ho můžete nejen v domácnosti, ale také ve venkovních prostorech (terasa, balkon). 

Do spodního krytu lze přidat ocet nebo kvasný nápoj, který znásobí účinky lapače.

169 Kč s DPH

Kultivátor od značky Fiskars je velice trvanlivý nástroj, který se neohne.

Obsahuje pevný polyamid vyztužený skelnými vlákny. Odolává teplotám v rozmezí -40 °C až +150 °C a je 100% recyklovatelný.

Může se ostřit a je doplněn o otvor pro zavěšení

Délka kultivátoru je 27 cm a šířka 7,5 cm. Váží 90 g.

166 Kč s DPH

Biool je pasivní pomocný prostředek, který působí s fyzikálním působením na živočišné škůdce. Působí dotykově, škůdce je nutné smáčet aplikační kapalinou

Je vyroben z potravinářských surovin. Chrání rostliny před mšicemi, molicemi, puklicemi, sviluškami, třásněnkami a dalšími. 

Balení 200 ml postačí na přípravu 20 l postřiku.

152 Kč s DPH

Lignohumát je přírodní produkt s optimálním obsahem fulvových látek a huminových kyselin.

Vedle toho obsahuje celou řadu mikroprvků v dobře přijímatelné chelátové formě (železo, mangan, měď, zinek, molybden, bor a kobalt). Vzhledem k tomuto složení působí lignohumát velice příznivě na celkový stav rostlin.

Přípravek podporuje lepší zakořeňování sazenic, rozvoj kořenového systému, zlepšení využití živin z hnojiv, lepší zdravotní stav rostlin, odolnost proti stresům a nemocem, větší nasazení květů a bohatou úrodu.

178 Kč s DPH

Pevné hnojivo Kristalon Plod a květ je vhodné pro zeleninu, drobné ovoce, okrasné rostliny. Hnojivo Kristalon je nejoblíbenější hnojivo na českém trhu a prodává se již od roku 1996.

Svoji oblíbeností dosáhlo hlavně díky svým výborným hnojivým účinkům, a to jak u drobných zahrádkářů tak i u profesionálů. 

Jedná se o krystalické hnojivo, které je vodorozpustné a určené pro rychlejší start produkčního období rostlinPodporuje vyšší násadu a vybarvení květů a plodů.

Kristalon je univerzálně použitelný pro ovoce, zeleninu, okrasné rostliny včetně balkonových, ovocné stromy a keře, vinnou révu. Zamezuje žloutnutí listů

55 Kč s DPH

Jamajská třešeň neboli Singapurská třešeň je stále zelený keř. Rostlina má tmavě zelené listy s malými vlásky s nepravidelnými tvary.

Květy se podobají květům jahod. Poté rostlina plodí třešně, které jsou sladké s velmi silným aroma. Z listů rostliny se dá připravit lahodný čaj.

Semena jamajské třešně jsou velmi drobná.

Naposledy zobrazené
Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se