×

Kategorie

Hnojivo na trávník Kristalon - Agro - pevné hnojivo - 500 g

×

Hnojivo Kristalon je nejoblíbenější hnojivo na českém trhu a prodává se již od roku 1996.

Svoji oblíbeností dosáhlo hlavně díky svým výborným hnojivým účinkům, a to jak u drobných zahrádkářů, tak i u profesionálů. 

Jedná se o krystalické hnojivo, které je ve vodě rozpustné a určené pro zdravý růst trávníku či jeho regeneraci.

Podporuje krásně zelenou barvu, odolnost vůči chorobám a navíc zamezuje růstu plevelů.

Číst víceShow less
173 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000682
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak používat hnojivo na trávník?

Do 10 l vody přidáme 1–2 odměrky hnojiva (10 g), zamíchámeaplikujeme na mírně vlhký substrát. Ideální je aplikovat hnojivo ráno nebo k večeru.

Hnojíme 1x za 1–2 týdny. Na podzim interval prodloužíme na 1x za 3 týdny, v zimě 1x za měsíc.

Další informace a bezpečnostní pokyny naleznete uvedené na výrobku.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000682

Parametry

Vhodné pro
Trávník
Typ hnojiva
Pevné
Mohlo by se také hodit
234 Kč s DPH

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT s guánem je ideální volbou pro výživu všech trávníků. 

Toto čistě přírodní organické hnojivo je složeno z guána, fermentovaného drůbežího trusu i jiných organických materiálů (např. melasy).

Součástí jsou základní živiny NPK a a další stopové prvky z použitých materiálů. Hnojivo je vhodné pro pěstování v odvětví BIO pěstování plodin, jelikož neobsahuje průmyslově vyráběné složky

Obsahuje větší množství draslíku, proto ho lze použít i na podzimní hnojení. Příznivý vliv má zejména na trávníky v písčitých a na živiny chudších půdách.

Balení 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy.

261 Kč s DPH

Krystalické trávníkové hnojivo EXPERT 3 v 1 je vodou rozpustné hnojivo určené k výživě všech druhů trávníků.

Vyváženým složením hlavních živin (dusík, fosfor, draslík) a obsahem hořčíku a železa poskytuje vše potřebné pro výbornou kondici a zdravý vzhled trávníku.

Důležitým prvkem obsaženým v přípravku je železo, které má hlavní zásluhu na odstranění mechu z trávníku.

Díky obsaženému dusíku, který má příznivý vliv na růst trav, dochází k rychlejší regeneraci travního porostu a volná místa vzniklá po odstranění mechu jsou rychleji zapojena do základního porostu

Enzymy zajišťují mnohonásobně rychlejší rozklad travní plsti a výrazně tím zlepšují provzdušnění trávníku. Dále zlepšují příjem živin a vody. Trávník se díky tomu stává silnější a odolnější.

Živiny jsou přijímány listovou plochou ihned po zálivce a následně kořenovou soustavou.

186 Kč s DPH

Ledek vápenatý je minerální hnojivo, které má široké využití jak v zahradě, tak v zemědělské výrobě.

Je vhodné pro všechny plodiny a kutury (ovoce, zelenina, okrasné rostliny) s výjimkou rostlin vápnostřežných, jako jsou azalky, rododendrony, brusinky, kanadské borůvky a jiné.

Pro rychlý účinek provádíme přihnojování v průběhu vegetace postřikem na list. Pro zmírnění účinku kyselosti je využíván zvláště na kyselých půdách, kde se jeho vlastnosti projeví nejlépe.

Velice vhodný je také na hnojení všech druhů trávníků.

132 Kč s DPH

BoPon Mech Stop pro trávníky je vícesložkové minerální hnojivo vhodné k ošetřování trávníků s účinkem proti mechu

Speciální složení toho to produktu umožňuje zdravý přirozený růst trávníku a zároveň díky zvýšenému množství dusíku zamezuje růstu mechu.

Doporučujeme aplikovat preventivně 1 x za týden v dávce 30–50 g/m2.  

248 Kč s DPH

Travin je kombinované granulované hnojivo pro výživu trávníku a udržování bez plevele. Přípravek obsahuje vyvážené množství draslíku, dusíku, fosforu, hořčíku a stopových prvků s optimálním množstvím 2 herbicidů.

Rozpustné látky, obsažené v přípravku TRAVIN, výživné látky a herbicidy se postupně uvolňují mírnými vodními srážkami a do rostlin pronikají hlavně prostřednictvím kořenůMinerální složka zaručuje velmi dobrou výživu trávníku.

Přítomnost zeolitového substrátu vzhledem ke svým absorpčním schopnostem zaručuje rovnoměrné a pravidelné přijímání živin a ochranářských látek v dané lokalitě, dále zlepšuje vodní režim, struktury půdy a optimalizuje PH.

Balení 800 g postačí na 27 m2.

881 Kč s DPH

Turfcomp je pomocný přípravek rostlinného původu, tzv. travní kondicionér. Jde o přírodní hnojivo, mykorhizní houby a absorpční granule, které slouží k uchování půdní vlhkosti.

Jeho použitím vznikne symbióza (vzájemně prospěšný vztah) mezi mikroskopickými vlákny prospěšných půdních hub, které se napojí na kořenový systém rostliny. Vzniklá mykorhiza umožňuje lepší a dlouhodobý příjem vody i živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Lze tak přírodní cestou dosáhnout krásnějšího vzhledu a celkově lepší hustoty i vitality trávníku.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostlinyprodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin po jejich celý život. Zlepšují uchycení, růst a zvyšují odolnost vůči suchu a stresu.

Turfcomp též pomáhá zpevňovat povrch půdy a zabraňovat erozi.

Naposledy zobrazené
173 Kč s DPH

Hnojivo Kristalon je nejoblíbenější hnojivo na českém trhu a prodává se již od roku 1996.

Svoji oblíbeností dosáhlo hlavně díky svým výborným hnojivým účinkům, a to jak u drobných zahrádkářů, tak i u profesionálů. 

Jedná se o krystalické hnojivo, které je ve vodě rozpustné a určené pro zdravý růst trávníku či jeho regeneraci.

Podporuje krásně zelenou barvu, odolnost vůči chorobám a navíc zamezuje růstu plevelů.

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se