×

Kategorie

Hnojivo na bylinky - Hoštické hnojivo - tekuté hnojivo - 200 ml

×

Hnojivo na bylinky je určeno pro všechny druhy bylinek (meduňka, bazalka, tymián, majoránka, oregano, levandule aj.) pěstovaných jednak na záhonech, ale také v nádobách.

Obsah a poměr jednotlivých živin je přizpůsoben specifickým nárokům bylinek na výživu, které jsou většinou nižší, než u ostatních rostlin.

Další významnou složkou hnojiva je stopový prvek titan, který ovlivňuje produkci silic, které zesilují žádoucí aroma pěstovaných bylinek.

Číst víceShow less
91 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000151
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak používat hnojivo na bylinky?

Pro bylinky v nádobách smícháme 1 víčko se 3 l vody a hnojíme 1x za 3 týdny. Pro bylinky na záhonech smícháme 1 víčko se 3 l vody a hnojíme 1x za 2 týdny.

Hnojivo obsahuje celkový dusík N v původní hmotě min. 1,5 %, celkový fosfor jako P2O5 v původní hmotě min 3,5%, celkový draslík jako K2O v původní hmotě min. 2%, sušinu min. 20%, spalitelné látky ve vysušeném vzorku min. 50% hodnota pH 4,0 až 5,5.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000151

Parametry

Vhodné pro
Byliny
Výrobce
Forestina
Mohlo by se také hodit
186 Kč s DPH

Sprej BROS k odpuzování krtků a hrabošů působí vskutku inovativním způsobem. Jedním stiskem je třeba uvolnit celý obsah nádoby, aby mohl aerosol vyplnit systém tunýlků a zachytit se na jejich stěnách.

Je složen z aktivních složek, které mají rostlinný původ – z toho důvodu je vhodný pro ekologické způsoby odpuzování podzemních škůdců. 

Po 24 hodinách od aplikace nabývá plné účinnosti po minimální dobu 2 týdnů. 

Produkty značky BROS z řady Zelená síla k likvidaci hmyzu fungují na bázi z účinných látek, které mají rostlinný původ. 

526 Kč s DPH

Křemenitý prášek ve spreji využijete všude tam, kde bojujete s obtížným hmyzem. Lze jej použít doma či v jiných vnitřních prostorách.

Je maximálně bezpečný a účinný. Působí proti štěnicím, blechám, mravencům, roztočům či dalšímu lezoucímu hmyzu

Účinnou látkou je oxid křemičitý, který narušuje ochrannou povrchovou vrstvu těla hmyzu

Přípravek je bez zápachu a lze jej využívat celoročně

123 Kč s DPH

BIo Forma Tox plus je prostředek proti mravencům vyrobený z potravinářských surovin. Jedná se o přípravek s bleskovým a dlouhodobým účinkem. 

Prášek s účinkem proti mravencům působí dotykově nejlépe ve formě postřiku či zálivky přímo na nechtěný hmyz.

Působí selektivně na mravence a je vhodný pro neprofesionální použití

Hodí se do domácností, skleníků, fóliovníků či do pařeniště nebo také na okrasný trávník

355 Kč s DPH

Neudosan kontaktní přípravek proti škůdcům od firmy Neudorff je určen proti mšicím, sviluškám i molicím.

Je vhodný i k použití v bytech, kancelářích či jiných uzavřených prostorách.

Účinkuje pouze na ty škůdce, kteří jsou přípravkem zasažení. Působí jak na larvy, tak i na dospělce

Obsahuje přírodní mastné kyseliny, které se v přírodě rychle odbourávají

Jedná se o postřikový insekticidní přípravek z přírodních surovin proti škůdcům na okrasných rostlinách, dřevinách či zelenině. Je ve formě rozpustného koncentrátu

138 Kč s DPH

Gladiator je přípravek na hubení jednoletého i dvouletého plevele, včetně nežádoucí vegetace.

Gladiator je postřikový herbicidní přípravek ve formě rozpustného koncentrátu k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné půdě a k likvidaci nežádoucí vegetace na nezemědělské půdě.

Balení 40 ml ošetří až 100 m2

168 Kč s DPH

Tento biostimulant ve formě suchého prášku a je obohacen o životaschopné spory bakterie Bacillus amyloliquefaciens. Tyto spory jsou zdrojem fytoalexinů, které aktivně stimulují růst rostlin a jejich přirozenou obranyschopnost proti nepříznivým vlivům.

Díky tomu přípravek efektivně podporuje klíčení, zdravý růst a celkovou vitalitu cibulovitých plodin.

Bakterie přítomné v přípravku také přispívají k rozkladu organických materiálů, což rostlinám zajišťuje lepší přístup k výživě.

Produkt je určen nejen pro máčení česneku a dalších cibulových plodin před jejich výsadbou, ale je také vhodný pro aplikaci během vegetačního období k další podpoře růstu a vitality.

Jeho použití je vhodné i v rámci ekologického zemědělství, neboť neomezuje sklizeň, následné plodiny ani nenarušuje přirozené ekosystémy.

Přípravek je tedy bezpečnou a efektivní volbou pro podporu zdravého růstu cibulovin, a to s ohledem na udržitelnost a ochranu životního prostředí.

91 Kč s DPH

Svým jedinečným složením je toto hnojivo nezbytným pomocníkem pro všechny typy ibišků, oleandrů a durmanů.

Jedná se o vysoce efektivní výživný komplex, který dodá vašim rostlinám vše, co potřebují k tomu, aby prosperovaly a kvetly v plné kráse.

Toto hnojivo povzbuzuje zdravý růst rostlin a pomáhá vývoji silných, zdravých listů. Kapka také zvyšuje odolnost rostlin vůči nepříznivým vlivům.

Velmi oblíbený je tento přípravek také pro své snadné použití. Jeho tekutá forma umožňuje jednoduchou aplikaci a rychlé vstřebávání do půdy, což zajišťuje, že vaše rostliny dostanou okamžitě všechny potřebné živiny.

Balení o objemu 500 ml vystačí na přípravu až 100 l zálivky nebo 200 l postřiku.

201 Kč s DPH

Wuxal SUS Ca je kapalné hnojivo vysokým obsahem vápníku, hořčíku a stopových prvků. Používá se aplikací na list.

Je určené zejména na ovocné kultury, vinnou révuzeleninu i okrasné rostliny.

Listové hnojivo má tu výhodu, že je rostlinou rychle přijímáno a transportováno do míst, kde ho rostlina nejvíce potřebuje (listy a plody).

Naposledy zobrazené
91 Kč s DPH

Hnojivo na bylinky je určeno pro všechny druhy bylinek (meduňka, bazalka, tymián, majoránka, oregano, levandule aj.) pěstovaných jednak na záhonech, ale také v nádobách.

Obsah a poměr jednotlivých živin je přizpůsoben specifickým nárokům bylinek na výživu, které jsou většinou nižší, než u ostatních rostlin.

Další významnou složkou hnojiva je stopový prvek titan, který ovlivňuje produkci silic, které zesilují žádoucí aroma pěstovaných bylinek.

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se