×

Kategorie

Symbivit Muškát - mykorhiza pro balkónové květiny - 150 g

×

Symbivit Muškát - balkonóvé květiny je nová přírodní metoda jak pečovat o kořenový systém rostlin.

Po aplikaci dosahují kvetoucí rostliny sytějších barev. Rostliny kvetou podstatně déle a jsou odolnější vůči některým chorobám. Také podporuje vyšší tvorbu květů.

Mykorhiza symbivit Muškát se využívá u řady rostlin jako verbeny, petúnie, fuchsie, lobelky, okrasné popínavé rostliny a další kvetoucí rostliny.

Přípravek musí přijít do kontaktu s kořenovým systémem rostliny. 

Číst víceShow less
242 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000196
Přidat k oblíbeným
Popis

Přípravek nasypte do výsadbové jamky, zapravte jej do půdy a vysaďte rostlinu.

15 gramů přípravku postačuje k ošetření 1 rostliny. 

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000196

Parametry

Vhodné pro
Balkónové rostliny
Muškáty
Mohlo by se také hodit
136 Kč s DPH

Organo-minerální hnojivo pro muškáty značky Agro je vydatné vícesložkové hnojivo, které dodá vaším oblíbeným muškátům právě potřebné živiny ve vyváženém poměru až po dobu 2 měsíců.

Právě kombinace organické a minerální složky zaručí, že hnojivo působí rychle a zároveň dlouhodobě.

Nespornou výhodou hnojiva je minerální složka, která zajistí nárůst zelené hmoty a bohatou násadu květů a hlavně působí v půdě již během několika dní po použití

Organická přírodní složka působí až 60 dní a má pozitivní vliv na vytváření humusu v půdě a tím zvyšuje úrodnost

Toto hnojivo je vhodné pro všechny typy muškátů, jak v truhlících tak i v samozavlažovacích květináčích

116 Kč s DPH

České organické hnojivo Rostík v sypké formě představuje prvotřídní řešení pro jednoduchou aplikaci a poskytuje komplexní výživu pro vaše rostliny.

Navíc se můžete vyhnout boji se škůdci, protože hnojivo obsahuje přirozeně odpuzující trus potemníka, který pomáhá chránit vaše rostliny.

Toto hnojivo je ideální pro ekologické pěstování široké škály rostlin, včetně ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor, obilovin, okrasných květin, stromů a keřů, trávníků, pokojových a balkónových rostlin.

Díky svému přírodnímu složení hnojivo Rostík podporuje zdravý růst rostlin, zlepšuje kvalitu a strukturu půdy, zvyšuje její úrodnost a pomáhá udržet optimální pH hodnotu půdy.

194 Kč s DPH

České organické hnojivo Rostík ve formě pelet představuje špičkovou volbu pro každého zahradníka, kdo hledá snadnou aplikaci a komplexní výživu pro své rostliny.

Toto hnojivo je obohaceno o melasu a rostlinnou jíchu, což zajišťuje bohatou a vyváženou stravu pro vaše rostliny.

Ubydou vám navíc starosti se zásahy proti škůdcům. Hnojivo totiž obsahuje mimo jiné přirozeně odpuzující trus potemníka a již zmíněnou jíchu.

Je ideální pro ekologické zemědělství a pěstování široké škály plodin, včetně ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor a obilovin.

Díky přírodnímu složení tohoto hnojiva můžete očekávat zdravější růst vašich rostlin, zlepšení kvality a struktury půdy, zvýšení její úrodnosti a udržení optimálního pH půdy.

168 Kč s DPH

Tento biostimulant ve formě suchého prášku a je obohacen o životaschopné spory bakterie Bacillus amyloliquefaciens. Tyto spory jsou zdrojem fytoalexinů, které aktivně stimulují růst rostlin a jejich přirozenou obranyschopnost proti nepříznivým vlivům.

Díky tomu přípravek efektivně podporuje klíčení, zdravý růst a celkovou vitalitu cibulovitých plodin.

Bakterie přítomné v přípravku také přispívají k rozkladu organických materiálů, což rostlinám zajišťuje lepší přístup k výživě.

Produkt je určen nejen pro máčení česneku a dalších cibulových plodin před jejich výsadbou, ale je také vhodný pro aplikaci během vegetačního období k další podpoře růstu a vitality.

Jeho použití je vhodné i v rámci ekologického zemědělství, neboť neomezuje sklizeň, následné plodiny ani nenarušuje přirozené ekosystémy.

Přípravek je tedy bezpečnou a efektivní volbou pro podporu zdravého růstu cibulovin, a to s ohledem na udržitelnost a ochranu životního prostředí.

148 Kč s DPH

České organické hnojivo Hnojík je čistě přírodní, sypké hnojivo, které je vyrobeno z exkrementů moučných červů a zbytků jejich podestýlky. Hnojivo obsahuje cenné živiny a organické látky pro všechny fáze růstu rostlin.

Přípravek lze použít k přihnojení všech druhů rostlin, jak venkovních, tak i pokojových. Lze s ním prohnojit květinové záhony, stromy, keře i trávník. Je vhodný i pro přípravu půdy před výsadbou jahod, brambor, obilovin nebo také v ovocnářství, zelinářství a vinařství.

Hnojivo má mino jiné repelentní a uzdravovací účinky na napadené rostliny. Doporučuje se v kombinaci se svlečkou, díky čemuž bude mít rychlejší nástup účinku.

Hnojík se do půdy uvolňuje postupně. Díky organickému složení podporuje půdní život a tvorbu humusu. Obsahuje vyvážené množství N, P a K, které je dále přirozeně doplněno o vápník a magnesium.

Hodí se tako jako startér či urychlovač kompostu.

Jediné omezení pro použití hnojiva se týká orné půdy a to v době od výsevu nebo výsadby a následné sklizně. Toto opatření je z důvodu toho, aby nedošlo ke kontaminaci rostlin v zemědělském použití.

Naposledy zobrazené
242 Kč s DPH

Symbivit Muškát - balkonóvé květiny je nová přírodní metoda jak pečovat o kořenový systém rostlin.

Po aplikaci dosahují kvetoucí rostliny sytějších barev. Rostliny kvetou podstatně déle a jsou odolnější vůči některým chorobám. Také podporuje vyšší tvorbu květů.

Mykorhiza symbivit Muškát se využívá u řady rostlin jako verbeny, petúnie, fuchsie, lobelky, okrasné popínavé rostliny a další kvetoucí rostliny.

Přípravek musí přijít do kontaktu s kořenovým systémem rostliny. 

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se