×

Kategorie

Hnojivo na ovocné stromy - Forestina - pevné hnojivo - 400 g

×

Krystalické hnojivo na ovocné stromy je vodou beze zbytku rozpustné hnojivo určené k výživě všech druhů ovocných stromů (jabloň, hrušeň, broskvoň, atd.).

Díky vyváženému složení hlavních živin a mikroprvků, které jsou pro rostliny přítomny ve snadno přijatelné a vysoce účinné formě, poskytuje ovocným stromům vše potřebné k harmonickému vývoji a zdravému růstu.

Číst víceShow less
138 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000106
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak používat hnojivo na ovocné stromy?

Krystalické hnojivo aplikujeme klasickou zálivkou ke kořenům v průběhu vegetačního období.

Na začátku vegetace (až do fáze kvetení) smícháme cca 20g hnojiva s 10l vody. Na začátku tvorby plodů smícháme 30–40g hnojiva s 10l vody. Po sklizni až do cca konce září smícháme 10g hnojiva s 10l vody.

Přihnojujeme 1x týdně1x za 14 dní. Hnojivý roztok aplikujeme na cca 3–4 m2 pěstební plochy (v okolí kmene stromu).

V případech oslabení rostlin a potřeby rychlého zásahu ve formě okamžitého přísunu živin hnojíme postřikem na list.

Nasypeme 20g hnojiva do 20l vody, zamícháme a naplníme do postřikovače. Poté roztok aplikujeme na listy stromů (ne na květy). Postřik neprovádíme za přímého slunečního svitu, mohlo by dojít k popálení listů slunečními paprsky.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000106

Parametry

Vhodné pro
Stromy a keře
Mohlo by se také hodit
186 Kč s DPH

Sprej BROS k odpuzování krtků a hrabošů působí vskutku inovativním způsobem. Jedním stiskem je třeba uvolnit celý obsah nádoby, aby mohl aerosol vyplnit systém tunýlků a zachytit se na jejich stěnách.

Je složen z aktivních složek, které mají rostlinný původ – z toho důvodu je vhodný pro ekologické způsoby odpuzování podzemních škůdců. 

Po 24 hodinách od aplikace nabývá plné účinnosti po minimální dobu 2 týdnů. 

Produkty značky BROS z řady Zelená síla k likvidaci hmyzu fungují na bázi z účinných látek, které mají rostlinný původ. 

526 Kč s DPH

Křemenitý prášek ve spreji využijete všude tam, kde bojujete s obtížným hmyzem. Lze jej použít doma či v jiných vnitřních prostorách.

Je maximálně bezpečný a účinný. Působí proti štěnicím, blechám, mravencům, roztočům či dalšímu lezoucímu hmyzu

Účinnou látkou je oxid křemičitý, který narušuje ochrannou povrchovou vrstvu těla hmyzu

Přípravek je bez zápachu a lze jej využívat celoročně

123 Kč s DPH

BIo Forma Tox plus je prostředek proti mravencům vyrobený z potravinářských surovin. Jedná se o přípravek s bleskovým a dlouhodobým účinkem. 

Prášek s účinkem proti mravencům působí dotykově nejlépe ve formě postřiku či zálivky přímo na nechtěný hmyz.

Působí selektivně na mravence a je vhodný pro neprofesionální použití

Hodí se do domácností, skleníků, fóliovníků či do pařeniště nebo také na okrasný trávník

355 Kč s DPH

Neudosan kontaktní přípravek proti škůdcům od firmy Neudorff je určen proti mšicím, sviluškám i molicím.

Je vhodný i k použití v bytech, kancelářích či jiných uzavřených prostorách.

Účinkuje pouze na ty škůdce, kteří jsou přípravkem zasažení. Působí jak na larvy, tak i na dospělce

Obsahuje přírodní mastné kyseliny, které se v přírodě rychle odbourávají

Jedná se o postřikový insekticidní přípravek z přírodních surovin proti škůdcům na okrasných rostlinách, dřevinách či zelenině. Je ve formě rozpustného koncentrátu

116 Kč s DPH

České organické hnojivo Rostík v sypké formě představuje prvotřídní řešení pro jednoduchou aplikaci a poskytuje komplexní výživu pro vaše rostliny.

Navíc se můžete vyhnout boji se škůdci, protože hnojivo obsahuje přirozeně odpuzující trus potemníka, který pomáhá chránit vaše rostliny.

Toto hnojivo je ideální pro ekologické pěstování široké škály rostlin, včetně ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor, obilovin, okrasných květin, stromů a keřů, trávníků, pokojových a balkónových rostlin.

Díky svému přírodnímu složení hnojivo Rostík podporuje zdravý růst rostlin, zlepšuje kvalitu a strukturu půdy, zvyšuje její úrodnost a pomáhá udržet optimální pH hodnotu půdy.

194 Kč s DPH

České organické hnojivo Rostík ve formě pelet představuje špičkovou volbu pro každého zahradníka, kdo hledá snadnou aplikaci a komplexní výživu pro své rostliny.

Toto hnojivo je obohaceno o melasu a rostlinnou jíchu, což zajišťuje bohatou a vyváženou stravu pro vaše rostliny.

Ubydou vám navíc starosti se zásahy proti škůdcům. Hnojivo totiž obsahuje mimo jiné přirozeně odpuzující trus potemníka a již zmíněnou jíchu.

Je ideální pro ekologické zemědělství a pěstování široké škály plodin, včetně ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor a obilovin.

Díky přírodnímu složení tohoto hnojiva můžete očekávat zdravější růst vašich rostlin, zlepšení kvality a struktury půdy, zvýšení její úrodnosti a udržení optimálního pH půdy.

Naposledy zobrazené
138 Kč s DPH

Krystalické hnojivo na ovocné stromy je vodou beze zbytku rozpustné hnojivo určené k výživě všech druhů ovocných stromů (jabloň, hrušeň, broskvoň, atd.).

Díky vyváženému složení hlavních živin a mikroprvků, které jsou pro rostliny přítomny ve snadno přijatelné a vysoce účinné formě, poskytuje ovocným stromům vše potřebné k harmonickému vývoji a zdravému růstu.

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se