×

Kategorie

Stimulátor zdraví rostlin pro pokojové rostliny - Bacti PR - 100 g

×

Bacti PR je ekologický bioaktivní přípravek, který díky svému složení nezanechává žádnou chemickou stopu.

Jedná se o směs půdních bakterií a vybrané mikrovýživy, která pomáhá rozkládat minerály v půdě, které se díky tomu stávají pro rostliny lépe využitelné. To se týká zejména fosforu, draslíku a železa.

Přípravek kromě podpory zdraví a růstu pokojových rostlin pomáhá vytlačovat z půdy patogeny a stimuluje tak odolnost rostlin proti houbovým a plísňovým chorobám.

Při pravidelné aplikaci zesiluje jak kořenový systém rostliny, tak její nadzemní část.

Číst víceShow less
114 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000812
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak přípravek používat:

100 g přípravku smíchejte s 5 l odstáté vody a květiny roztokem zalijte.

Po aplikaci udržujte zeminu vlhkou, aby nepřeschla.

Aplikaci opakujte vícekrát za sezónu.

Bližší informace k použití a bezpečnostním pokynům najdete na obalu výrobku.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000812

Parametry

Typ hnojiva
Pevné
Mohlo by se také hodit
312 Kč s DPH

Rhodovit je pomocný rostlinný přípravek, který je vhodný pro pěstování všech vřesovcovitých rostlin, konkrétně pak pro rododendrony, azalky, vřes, borůvky a brusinky. Funguje na principu mykorhizy, kdy se využívá pozitivních biostimulačních a biohnojivých účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Jeho použitím se mikroskopická vlákna prospěšné půdní houby napojí na kořenový systém dané rostliny a vytvoří se tak symbióza. Takto vzniklá mykorhiza poskytne lepší a dlouhodobý příjem vody i živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Lze takto docílit krásnějšího vzhledu, zdravějších plodů a lepší vitality.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostlinyprodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin po celý jejich život.

Přípravek je vhodný do volné půdy, skleníků i fóliovníků.

221 Kč s DPH

Symbivit univerzal je pomocný přípravek pro pěstování rostlin, který je rostlinného původu, jelikož využívá symbiotických, pozitivních, biostimulačních a biohnojivých účinků, které přináší spojení půdní houby Trichoderma harzianum a mykorhizy.

Při použití se mikroskopická vlákna půdních hub napojí na kořenový systém dané rostliny – vznikne tak symbióza mezi prospěšnými půdními houbami a kořeny rostlin. Takto vytvořená mykorhiza umožňuje lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Touto přírodní cestou lze dosáhnout výnosnější úrody, krásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

Obecně mykorhizní houby prodlužují vegetační dobu, rozvíjí kořenový systém rostliny a zvyšují odolnost rostlin po celý jejich život.

Symbivit Univerzal je vhodný pro většinu kvetoucích rostlin, pokojové rostliny, popínavé rostliny, zeleninu, ovocné stromy a některé stromy a keře.

Naopak není vhodný pro použití při pěstování orchidejí, azalky, vřesu, jehličnanů, rhododendronů, brukvovitých a merlíkovitých rostlin. 

Přípravek lze použít do volné půdy, skleníku i fóliovníku.

121 Kč s DPH

Silva Tabs je hnojivo ve formě tablet, které se pomalu rozpouští až po dobu 12 měsíců. Je určeno pro individuální hnojení či pro přihnojování.

Živiny jsou efektivně využity přímo kořenovým systémem hnojené rostliny. Nehnojíte okolní plevel.

Hnojivo není vyplavováno vodou, neboť obsažené živiny se v ní rozpouštějí pouze velmi pomalu a nehrozí snadné předávkování.

Hnojivo se velmi snadno přesně dávkuje, neboť každá tableta má definovanou hmotnost.

116 Kč s DPH

České organické hnojivo Rostík v sypké formě představuje prvotřídní řešení pro jednoduchou aplikaci a poskytuje komplexní výživu pro vaše rostliny.

Navíc se můžete vyhnout boji se škůdci, protože hnojivo obsahuje přirozeně odpuzující trus potemníka, který pomáhá chránit vaše rostliny.

Toto hnojivo je ideální pro ekologické pěstování široké škály rostlin, včetně ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor, obilovin, okrasných květin, stromů a keřů, trávníků, pokojových a balkónových rostlin.

Díky svému přírodnímu složení hnojivo Rostík podporuje zdravý růst rostlin, zlepšuje kvalitu a strukturu půdy, zvyšuje její úrodnost a pomáhá udržet optimální pH hodnotu půdy.

194 Kč s DPH

České organické hnojivo Rostík ve formě pelet představuje špičkovou volbu pro každého zahradníka, kdo hledá snadnou aplikaci a komplexní výživu pro své rostliny.

Toto hnojivo je obohaceno o melasu a rostlinnou jíchu, což zajišťuje bohatou a vyváženou stravu pro vaše rostliny.

Ubydou vám navíc starosti se zásahy proti škůdcům. Hnojivo totiž obsahuje mimo jiné přirozeně odpuzující trus potemníka a již zmíněnou jíchu.

Je ideální pro ekologické zemědělství a pěstování široké škály plodin, včetně ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor a obilovin.

Díky přírodnímu složení tohoto hnojiva můžete očekávat zdravější růst vašich rostlin, zlepšení kvality a struktury půdy, zvýšení její úrodnosti a udržení optimálního pH půdy.

Novinka
86 Kč s DPH

Jetel inkarnát je důležitou agrikulturní rostlinou, která je schopna produkce velkého množství zelené hmoty. Tím přispívá k efektivní ochraně půdy proti negativním vlivům, jako jsou přímé sluneční záření a eroze.

Rostlina má chlupaté listy a stonky, které během květu zdobí purpurové květy.

Značný význam jetelu inkarnátu spočívá v přítomnosti kořenových bakterií, které zastávají klíčovou úlohu v procesu rozkladu živin. Toto je zvláště přínosné během přípravy půdy pro pěstování nebo následně po sklizni různých druhů zelenin.

Jetel karmínový je rovněž široce využíván v zemědělství jako kvalitní krmivo pro domácí zvířata

Novinka
108 Kč s DPH

Jetel bílý je vytrvalá, nízkorostoucí rostlina. Je mrazuvzdorná a díky tomu je velmi oblíbená jako zelené hnojení.

Uplatní se nejen jako podsev v zeleninových záhonech, ale také jako přirozený kryt půdy pod ovocnými stromy a keři bobulovin, kde vytváří nízký, snadno udržovatelný kobercový porost.

Nadzemní části jetelové rostliny jsou pokryty hustým olistěním, které rychle vytváří stinné podmínky, jež efektivně brání růstu plevelů.

Jetel bílý je rovněž prospěšný pro půdní strukturu díky svým silným a bohatě větveným kořenům, které pomáhají půdu provzdušňovat a zlepšovat její strukturu

Naposledy zobrazené
114 Kč s DPH

Bacti PR je ekologický bioaktivní přípravek, který díky svému složení nezanechává žádnou chemickou stopu.

Jedná se o směs půdních bakterií a vybrané mikrovýživy, která pomáhá rozkládat minerály v půdě, které se díky tomu stávají pro rostliny lépe využitelné. To se týká zejména fosforu, draslíku a železa.

Přípravek kromě podpory zdraví a růstu pokojových rostlin pomáhá vytlačovat z půdy patogeny a stimuluje tak odolnost rostlin proti houbovým a plísňovým chorobám.

Při pravidelné aplikaci zesiluje jak kořenový systém rostliny, tak její nadzemní část.

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se