×

Kategorie

Cibule jarní salátová Globo - Allium cepa - osivo cibule - 180 ks

×

Cibule kuchyňská jarní salátová je odrůda salátové cibule, která dosahuje hmotnosti 750 g i více.

Díky jemné chuti dužniny je vhodná pro přípravu salátů nebo jako samostatná příloha.

Hmotnost balení je cca 0,75 g.

Číst víceShow less
28 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
1000403
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak si vypěstovat cibuli ze semínka?

Výsev se provádí v průběhu zimních měsíců do skleníku nebo od dubna na venkovní záhon. Hloubka výsevu je 0,5–1 cm. Klíčení trvá 2–4 týdny (záleží na odrůdě a podmínkách pěstování). Ideální teplota ke klíčení je 12–18 ºC. Spon 25–30 x 10–15 cm

Stanoviště volíme teplé a slunečné, příp. polostín. Půda by měla být písčitohlinitá, dobře propustná a humózní. Měla by být také neutrální nebo mírně zásaditá. 

Cibule vyžaduje dostatečnou závlahu, ale ne přílišné přemokření. Cibulím vyhovuje fosfor a draslík, hnojiva s dusíkem či chlorem nejsou vhodná. 

Cibule se sklízí v době, kdy porost z jedné třetiny až poloviny polehne (zpravidla koncem července). Sklizená cibule se nechává proschnout na záhoně nebo zavěšená ve svazcích. Skladujeme na chladném a suchém místě, s teplotou 0–2 ºC.

Číst víceShow less
Detaily produktu
1000403

Parametry

Výsev
Březen
Duben
Květen
Leden
Únor
Stanoviště
Polostín
Slunečné
Barva plodů
Žlutá
Možnosti pěstování
Venku
BIO kvalita
Ne
Mrazuvzdornost
Ne
Odrůda
Nehybridní
Sklizeň
Srpen
Září
Ranost
Pozdní
Odrůda cibule
Jarní
Mohlo by se také hodit
159 Kč s DPH
Kapalné hnojivo Sulka se používá pro kořenovou výživu a je určeno k doplnění konkrétních výživových složek významně ovlivňujících kvalitu pěstovaných plodin. Patří mezi nejkoncentrovanější zdroje síry v čiré roztokové...
8 produktů ve stejné kategorii

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-(

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-(

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se