×
Hledat v našem blogu

Vánoce jsou skoro za dveřmi. Máte už vymyšleno, čím obdarujete své blízké?

Hledáte ideální dárek pro své nejbližší, obchodní partnery, či kolegy v práci? Nejlepší dárek je takový, který se dá díky troše vlastního přičinění sníst. Tak využijte naší rozsáhlé nabídky semen a doplňkového zboží, jako jsou květníky, nůžky, hnojiva a další a nechte si zaslat balíček pro své blízké. V naší nabídce naleznete pouze kvalitní produkty od prověřených dodavatelů.

Rádi vám nabalíme jakýkoliv dárkový balíček na přání, pokud si nevíte rady, co koupit, tak si můžete vybrat z těch, které jsou již připravené. Z našich balíčků vyberete dárky jak pro milovníky květin, tak zeleniny (i v BIO kvalitě), pro pěstitele exotických rostlin, palem, masožravek, rajčat nebo chilli papriček, radost uděláte kaktusářům i citrusářům. Naše výhodné vánoční a dárkové balíčky potěší nejen rodinu, ale i všechny ostatní, které chcete na Vánoce podarovat.

Dámy jistě navíc ocení, když k balíčkům semínek přidáte set na pěstování bylinek včetně nůžek nebo startovací set pro pěstování microgreens či misku na klíčení včetně pár balíčků vhodných semen ke klíčení.

Pro milovníky knih máme nově v naší nabídce knihy z nakladatelství Kazda a Grada, které přináší mnoho přínosných informací ohledně péče o zahradu, pěstování nejrůznějších rostlin a projektů s vychytávkami. Knihy jsou skvělým pomocníkem pro zorientování se v přírodě, jež nás obklopuje a její využitelnosti nejen pro člověka, ale i jiné živočichy. 

Pokud chcete výběr nechat na svém blízkém, zaměstnanci či kolegovi, darujte mu vánoční dárkovou poukázku. Vybírat můžete z několika hodnot – 750 Kč, 1 000 Kč a 1 500 Kč. Krásně ilustrované poukázky lze darovat elektronicky či si je nechat vytisknout a doplnit o vlastní věnování. Jejich platnost je rok od nákupu. Z naší široké nabídky budou mít radost jistě všichni milovníci pěstování. 

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se