×

Kategorie

BIO Kotvičník - Tribulus terrestris - bio plod mletý - 100 g

×

BIO Kotvičník je jednoletá bylina, která pochází pravděpodobně z Číny a Indie.

Díky svým blahodárným účinkům je v současnosti jednou z nejoblíbenějším bylin i u nás.

Kotvičník je v hodný při klesající tvorbě testosteronu a estrogenuUvolňuje svalové napětí.

Užíváme celou rostlinu včetně plodů.

Číst víceShow less
193 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
4000111
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak užívat kotvičník?

Jednu čajovou lžičku rozmíchat v malém množství vody a užít 2x denně před jídlem.

Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte na bezpečné místo mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Skladujte v temnu suchu.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Číst víceShow less
Detaily produktu
4000111

Parametry

BIO kvalita
Ano
Druh obsahu
Plody
Výrobce
Salvia Paradise
Mohlo by se také hodit
127 Kč s DPH

Klíčky obecně vynikají velkou zásobou zdraví prospěšných látek, jako jsou vitamíny, minerály, stopové prvky i esenciální kyseliny. Tím se stávají oblíbenou součástí zdravých jídelníčků a RAW stravy. Jsou též doporučované pro redukci váhy a detoxikaci organismu

Ředkev čínská růžová (Raphanus sativus) má jemně pikantní chuť. V balení je 200 g semen v BIO kvalitě.

Pro uchování výživných látek konzumujte klíčky syrové. Skvěle tak zpestří saláty, pečivo, polévky i pomazánky. Též z ní lze připravit výživnou kaši či domácí smoothie. 

Bio semena jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU.

456 Kč s DPH

Kniha BIO zahradničení – základní kurz obsahuje mnoho tipů a triků, kterými lze udržitelným způsobem pěstovat zeleninu, ovoce i bylinky. 

Autorem je zkušený zahradník, který se orientuje na ekologické pěstování Peter Berg. Ve svém kurzu představuje, jak lze od jara až do podzimu poznávat a biologicky opečovávat vaši zahrádku. 

Kniha dále obsahuje spoustu poutavých ilustrací a obrázků, které ještě více prohloubí váš vztah k biozahradničení a souznění s přírodou.

343 Kč s DPH

Kniha BIO je naše cesta obsahuje mnoho zajímavých příběhů od autorky Marie Šulákové, která putovala po našich ekologických farmách. 

V knize je též mnoho fotografií od Nikol Klapkové, jež zachycují nejen dobrou náladu a pozitivní přístup. Součástí jsou rozhovory s majiteli těchto farem a ekostatků. 

227 Kč s DPH

Kniha Jedlé město – vyjděte do ulic, vás přesvědčí o tom, že i ve městě lze objevit často za plevel považované rostliny, které jsou skutečně zdravé

Kniha vám odhalí spoustu volně rostoucích jedlých rostlin, jež naleznete v přírodě i zastavěných plochách ve městech. Dále zde naleznete tipy a triky, kdy je vhodné sbírat bylinky, česat plody a jak je následně využít

Mnoho rostlin, které ve městech potkáváme, často považujeme za plevel. Po přečtení budete překvapeni, kolik takových rostlin je výživných a zdravých než jiné, všemi oblíbené superpotraviny

750 Kč s DPH

Potřebujete najít inspiraci na dárek pro vaše blízké? Využijte náš dárkový poukaz v hodnotě 750 Kč, který udělá radost nejednomu zahradníkovi.

Po přijetí platby vám následující pracovní den přijde email s dárkovým poukazem, který můžete elektronicky přeposlat dál,
a nebo vytisknout a dopsat osobní věnování.

Pokud se k jakémukoli voucheru rozhodnete přikoupit některý z našich dalších produktů, získáváte automaticky dopravu zdarma. 

Platnost poukazu je 1 rok a lze jej využít na celý sortiment eshopu osiva-semena.cz. 

125 Kč s DPH

BIO klíčky čočky jsou bohaté na vitamíny, minerály, stopové prvkyesenciální kyseliny a jiné zdraví prospěšné látky. Semena lze klíčit celoročně.

Klíčky pomáhají při detoxikaci organismu a redukci váhy, proto jsou vítanou součástí zdravého jídelníčku i RAW stravování.

Lze je konzumovat syrové. Zpestří jako přísada každý salát, pomazánku nebo polévku.

Balení klíčku obsahuje 200 g semen BIO čočky (Lens esculenta) v bio kvalitě, která se vyznačuje jemnou svěží chutí.

Bio semena jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

153 Kč s DPH

BIO klíčky jetele jsou plné vitamínů A, B, C, a E, minerálů, vlákniny nebo chlorofylu. Semena lze klíčit celoročně.

Tyto výživné látky mají dobrý vliv na nervovou a trávicí soustavu. Mají také silně detoxikační účinky, díky kterým jsou často přidávány do očistných kůr

Balení klíčku obsahuje 200 g semen jetele v BIO kvalitě (Trifolium spp), které se vyznačují jemnou zemitou chutí.

Klíčky jsou využívány především v RAW kuchyni a jsou součástí každého zdravého jídelníčku. Lze je konzumovat syrové. Zpestří jako přísada každý salátpomazánku nebo polévku.

Bio semena jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

Novinka
103 Kč s DPH

Naklíčená semena jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálů, stopových prvků a esenciálních mastných kyselin. Pravidelná konzumace těchto semen přispívá k detoxikaci organismu a posiluje jak trávicí, tak i imunitní systém.

V balení naleznete 40 gramů BIO semen ostré směsi. Směs obsahuje: 20% semen pískavice, 20% semen ředkvičky, 30% semen ředkve  30% semen hořčice.

Klíčky ostré směsi jsou vhodné k přímé konzumaci nebo osvěžení rozličných jídel.

Pro zachování jejich výživných hodnot je doporučeno konzumovat klíčky syrové. Jsou skvělým doplňkem do salátů, pečiva, polévek či pomazánek a mohou být použity i k přípravě výživných kaší nebo domácích smoothie.

Bio semena jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU.

Naposledy zobrazené
193 Kč s DPH

BIO Kotvičník je jednoletá bylina, která pochází pravděpodobně z Číny a Indie.

Díky svým blahodárným účinkům je v současnosti jednou z nejoblíbenějším bylin i u nás.

Kotvičník je v hodný při klesající tvorbě testosteronu a estrogenuUvolňuje svalové napětí.

Užíváme celou rostlinu včetně plodů.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se