×

Kategorie

Plantasorb - Symbiom - přípravek pro zadržení půdní vlhkosti - 750 g

×

Plantasorb zabraňuje prosakování a tím šetří vodu. Jedná se o ekologický přípravek, který zadržováním půdní vlhkosti zajišťuje neustálý přísun vody přímo k rostlinám

Zajišťuje vyrovnaný růst rostlin i v sušších obdobích roku a navíc i zlepšuje provzdušnění půdy.

Je to čistě přírodní přípravek, který zůstává v půdě, kde se po mnoho let postupně rozkládá.

Skvěle funguje i ve spojení s mykorhizními houbami, jež zajistí efektivní přenos vody ke kořenovému systému rostliny.

Číst víceShow less
194 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000718
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak používat přípravek plantasorb?

Do výsadbové jamky nasypeme přípravek tak, aby bylo zakryto dno, smíchejte s výsevním substrátem a ihned vysaďte rostlinu.

V případě již vzrostlých rostlin vyhlubte 10 cm hluboké jamky vedoucí ke kořenům a nasypte do nich přípravek.

Přípravek obsahuje rašelinu, sapropel, bentonit, zeolit a biologicky rozložitelný polyakrylamid. Dále neobsahuje geneticky upravené organismy, nezatěžuje životní prostředí.

Další informace a přesné dávkování naleznete na obalu výrobku.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000718

Parametry

Vhodné pro
Univerzální
Výrobce
Symbiom
Typ hnojiva
Pevné
Mohlo by se také hodit
283 Kč s DPH

Symbivit Bonsai je pomocný přípravek pro pěstování bonsaí, který je rostlinného původu. Funguje na bázi mykorhizy, kde se využívá pozitivních biostimulačních a biohnojivých účinků půdní houby Trichoderma harzianum a mykorhizy.

Jeho použitím tedy vznikne symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami, jejichž vlákna se napojí na kořenový systém dané rostliny. Takto vzniklá mykorhiza umožní rostlině lepší dlouhodobější příjem vody a živin a efektivnější dodání.  Lze tak dosáhnout krásnějšího vzhledu a celkově i lepší vitality.

Mykorhizní houby rostlině obecně napomáhají k rozvoji kořenového systému, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost po jejich celý život.

Přípravek je vhodný do volné půdy, skleníků i fóliovníků.

Symbivit Bonsai je vhodný pro rostliny pěstované podobně jako bonsaj, některé listnaté stromy a keře a okrasné jehličnany.

221 Kč s DPH

Symbivit univerzal je pomocný přípravek pro pěstování rostlin, který je rostlinného původu, jelikož využívá symbiotických, pozitivních, biostimulačních a biohnojivých účinků, které přináší spojení půdní houby Trichoderma harzianum a mykorhizy.

Při použití se mikroskopická vlákna půdních hub napojí na kořenový systém dané rostliny – vznikne tak symbióza mezi prospěšnými půdními houbami a kořeny rostlin. Takto vytvořená mykorhiza umožňuje lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Touto přírodní cestou lze dosáhnout výnosnější úrody, krásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

Obecně mykorhizní houby prodlužují vegetační dobu, rozvíjí kořenový systém rostliny a zvyšují odolnost rostlin po celý jejich život.

Symbivit Univerzal je vhodný pro většinu kvetoucích rostlin, pokojové rostliny, popínavé rostliny, zeleninu, ovocné stromy a některé stromy a keře.

Naopak není vhodný pro použití při pěstování orchidejí, azalky, vřesu, jehličnanů, rhododendronů, brukvovitých a merlíkovitých rostlin. 

Přípravek lze použít do volné půdy, skleníku i fóliovníku.

330 Kč s DPH

Herbiclean AL je 100% přírodní listový herbicid vhodný k hubení plevelů jednoletých i vytrvalých.  

Jedná se o neselektivní listový herbicid, který rostliny přijímají výhradně zelenými částmi rostliny a způsobí jejich zahubení. Je účinný nejen proti plevelům, ale i proti řasám mechům

Nejvhodnější doba pro použití je od března do října. Déšť do 3 hodin po ošetření účinek snižuje. Avšak po 3 hodinách je již přípravek dešti odolný. 

Pozor – Herbiclean AL nesmí zasáhnout okolní porosty.

242 Kč s DPH

Symbivit Muškát - balkonóvé květiny je nová přírodní metoda jak pečovat o kořenový systém rostlin.

Po aplikaci dosahují kvetoucí rostliny sytějších barev. Rostliny kvetou podstatně déle a jsou odolnější vůči některým chorobám. Také podporuje vyšší tvorbu květů.

Mykorhiza symbivit Muškát se využívá u řady rostlin jako verbeny, petúnie, fuchsie, lobelky, okrasné popínavé rostliny a další kvetoucí rostliny.

Přípravek musí přijít do kontaktu s kořenovým systémem rostliny. 

221 Kč s DPH

Prospěšné mykorhizní houby jsou mikroskopická vlákna, která se napojují na kořeny a přinášejí rostlině vodu a živiny.

Podporují rostlinu po celý její život, zlepšují růst, kvetení a odolnost, netvoří plodnice a vážou oxid uhličitý v půdě

Přípravek symbivit je vhodný pro bylinky jako např. levandule, rozmarýn, máta, bazalka, tymián, mateřídouška, majoránka, šalvěj, petržel a jiné aromatické rostliny.

Není vhodný pro brukvovité rostliny (křen, hořčice, řeřicha aj.) a merlíkovité rostliny (špenát, řepa aj.).

229 Kč s DPH

Symbivit Rajčata a papriky obsahuje mykorhizu pro plodovou zeleninu, účinně napomáhá zdravému růstu, díky podpoře kořenového systému rostlin.

Docílí se tak výnosnější úrodyplody mají lepší barvu a chuť. Mykorhizní houby prodlužují také vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin.

Přípravek není vhodný pro pěstování rostlin brukvovitých a merlíkovitých.

125 Kč s DPH

Inporo Pro Kestom je přírodní pomocník pro vaše rostliny.

Tento rostlinný přípravek nejenže hlídá úrodnost půdy, ale také se stará o zvýšenou odolnost rostlin, především vůči abiotickému stresu a náročnému přezimování.

Jeho síla spočívá v mikroskopické půdní houbě Trichoderma, jež si účinně poradí s patogenními zárodky půdních chorob.

Použití přípravku podpoří úrodnost půdy, ale zároveň zvýší klíčivost semen a podpoří růst kořenového systému rostlin.

Ať už vaše půda patří mezi jakýkoliv typ, Inporo Pro Trima M se v ní dokáže výtečně uplatnit. Je vhodný pro různé druhy rostlin a můžete ho používat v kterékoliv fázi vegetace.

Přípravek je navíc registrován pro použití u všech typů zeleniny, bylin, ovoce a okrasných rostlin. Inporo Pro Kestom je tak univerzální a přátelský partner pro vaše rostliny.

Naposledy zobrazené
194 Kč s DPH

Plantasorb zabraňuje prosakování a tím šetří vodu. Jedná se o ekologický přípravek, který zadržováním půdní vlhkosti zajišťuje neustálý přísun vody přímo k rostlinám

Zajišťuje vyrovnaný růst rostlin i v sušších obdobích roku a navíc i zlepšuje provzdušnění půdy.

Je to čistě přírodní přípravek, který zůstává v půdě, kde se po mnoho let postupně rozkládá.

Skvěle funguje i ve spojení s mykorhizními houbami, jež zajistí efektivní přenos vody ke kořenovému systému rostliny.

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se