×

Kategorie

Rajčata koncentrát - AgroBio - přírodní tekuté hnojivo - 50 ml

×

AgroBio Rajčata je přírodní růstový aktivátor s výživou, která obsahuje směsný vodný extrakt s převahou šalvěje.

Přípravek lze použít na všechny druhy rajčat, u kterých podpoří výnos, růst a vitalitu. Je výborný také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště). 

Přípravek nemá ochrannou lhůtu, plody lze tedy konzumovat ihned po aplikaci.

Číst víceShow less
132 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000631
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak používat hnojivo rajčata?

Koncentrát aplikujte postřikem na list pravidelně každý týden. Začněte s aplikací začátkem června a pokračujte do konce sklizně. V případě deštivého počasí provádějte postřik minimálně 3x po třech dnech.

Po aplikaci by nemělo minimálně 12 hodin pršet. Neaplikujte na rostliny při vysokých teplotách nebo v poledne za přímého slunce.

Pro co nejvyšší účinnost aplikujte postřik po celé rostlině.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000631

Parametry

Vhodné pro
Zelenina
BIO kvalita
Ano
Výrobce
AgroBio
Mohlo by se také hodit
113 Kč s DPH

AgroBio Bylinky je přírodní produkt vyrobený převážně z dubu a kopřivy. Je určený pro růst a vitalitu bylinek, zvyšuje odolnost bylinek, podporuje jejich správný růst a zelenou barvu.

Výrobek je vhodný pro všechny druhy bylinek, které jsou pěstovány v bytě i na zahradě (bazalka, máta, meduňka, pažitka, libeček, tymián, šalvěj, saturejka, oregano, a další)

Postřik je výborný také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště).

Po jeho použití je možné bylinky ihned konzumovat, nemá tedy ochrannou lhůtu. Výrobek je vhodný pro ekologické pěstování.

179 Kč s DPH

Kristalon pro zdravá rajčata a papriky je dvousložkové hnojivo rozpustné ve vodě.

Obsahuje všechny potřebné živiny k dobrému vývinu rajčat a paprik, např. dusík, fosfor, draslík, síru, vápník a hořčík

Dále obsahuje mikroprvky, jako bór, molybden či měď, které jsou přítomny ve formě, která je pro rostliny velmi dobře přijatelná

229 Kč s DPH

Symbivit Rajčata a papriky obsahuje mykorhizu pro plodovou zeleninu, účinně napomáhá zdravému růstu, díky podpoře kořenového systému rostlin.

Docílí se tak výnosnější úrodyplody mají lepší barvu a chuť. Mykorhizní houby prodlužují také vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin.

Přípravek není vhodný pro pěstování rostlin brukvovitých a merlíkovitých.

125 Kč s DPH

Inporo Pro Kestom je přírodní pomocník pro vaše rostliny.

Tento rostlinný přípravek nejenže hlídá úrodnost půdy, ale také se stará o zvýšenou odolnost rostlin, především vůči abiotickému stresu a náročnému přezimování.

Jeho síla spočívá v mikroskopické půdní houbě Trichoderma, jež si účinně poradí s patogenními zárodky půdních chorob.

Použití přípravku podpoří úrodnost půdy, ale zároveň zvýší klíčivost semen a podpoří růst kořenového systému rostlin.

Ať už vaše půda patří mezi jakýkoliv typ, Inporo Pro Trima M se v ní dokáže výtečně uplatnit. Je vhodný pro různé druhy rostlin a můžete ho používat v kterékoliv fázi vegetace.

Přípravek je navíc registrován pro použití u všech typů zeleniny, bylin, ovoce a okrasných rostlin. Inporo Pro Kestom je tak univerzální a přátelský partner pro vaše rostliny.

194 Kč s DPH

Inporo Pro Trima M představuje vysoce efektivní rostlinný biostimulant, jehož hlavní předností je zlepšení úrodnosti půdy a posílení odolnosti rostlin, zejména s ohledem na abiotický stres a přezimování.

Tento průlomový přípravek je založen na přírodní bázi a jeho hlavními složkami jsou dva kmeny půdní houby Trichoderma a speciální živný substrát.

Trichoderma je mikroskopická houba, přirozeně se vyskytující v půdě, která je schopna efektivně rozkládat patogenní zárodky půdních chorob, včetně hlízenky obecné, thielaviopsis basicola a mnoha dalších.

Aplikace tohoto přípravku nejenže významně zvyšuje úrodnost půdy, ale také podporuje klíčení semen a podporuje tvorbu kořenového systému rostlin.

Inporo Pro Trima M je univerzální a vhodný pro širokou škálu typů půd a rostlin. Může být použit kdykoli během vegetačního období.

Tento přípravek je registrován a schválen pro použití na všechny druhy zeleniny, bylinky, ovoce, ovocné stromy a okrasné rostliny.

Naposledy zobrazené
132 Kč s DPH

AgroBio Rajčata je přírodní růstový aktivátor s výživou, která obsahuje směsný vodný extrakt s převahou šalvěje.

Přípravek lze použít na všechny druhy rajčat, u kterých podpoří výnos, růst a vitalitu. Je výborný také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště). 

Přípravek nemá ochrannou lhůtu, plody lze tedy konzumovat ihned po aplikaci.

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se