Naše produkty

Slevy

10 Kč 20 Kč
Limited special offer

13 Kč 15 Kč
Limited special offer

15 Kč 17 Kč
Limited special offer

Nejprodávanější

Jojoba 

Zobrazeno 1 - 1 z 1 produktu
  • 52 Kč Skladem
    Jojoba - latinský název: Simmondsia chinensis Jojoba je keř, který volně roste v jihozápadní oblasti USA a v Mexiku. Jojobu známe hlavně díky jeho léčivým účinkům. Je součástí mnoho kosmetických přípravků, hlavně mýdel či šampónů.Keř dosahuje až výšky kolem pěti metrů. U nás se Jojoba dá pěstovat během celého roku jako pokojová rostlina.
Zobrazeno 1 - 1 z 1 produktu

Menu