×

Kategorie

Dýně Hokkaido Uchiki Kuri - Cucurbita maxima - osivo dýně - 5 ks

×

Dýně Hokkaido Uchiki Kuri má svůj původ v dalekém Japonsku. Jedná se o jednu z nejoblíbenějších odrůd.

Plody jsou asi 20–25 cm velké, váží 1–2 kg a dají se skladovat delší dobu.

Obecně mají dýně Hokkaido široké využití v kuchyni, jejichž slupku není třeba loupat. 

Semena jsou mořená.

Číst víceShow less
75 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
1002132
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak si vypěstovat dýni ze semínka?

Semínka dýně předpěstujeme od března do dubna doma. Od poloviny května, po posledních mrazech, můžeme vysévat semínka přímo ven ve sponu alespoň 2 x 1 m. Sejeme přibližně 2 cm hluboko do země.

Klíčení obvykle trvá 1–2 týdny. Rostlinky předpěstované vevnitř přinesou větší úrodu

Rostlina potřebuje dostatek slunce, propustnou humózní půdu a častou zálivku.

Na vlastní dýně se můžeme těšit od září do října. Sklízíme před prvními mrazy.

Číst víceShow less
Detaily produktu
1002132

Parametry

Výsev
Březen
Duben
Květen
Stanoviště
Slunečné
Barva plodů
Oranžová
Možnosti pěstování
Venku
BIO kvalita
Ne
Mrazuvzdornost
Ne
Odrůda
Nehybridní
Sklizeň
Srpen
Září
Říjen
Ranost
Pozdní
Mohlo by se také hodit
111 Kč s DPH

AgroBio Plodová zelenina je přírodní produkt z bylinek vyrobený převážně z přesličky a kopřivy, z kterých využívá všech jejich známých účinků.

Zvyšuje odolnost plodové zeleniny, podporuje správný růst plodů a zaručuje obranyschopnost rajčat, paprik nebo okurek

Postřik je výborný také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště). Aplikace před výskytem chorob nebo škůdců

Po jeho použití je možné plody ihned konzumovat, nemá tedy ochrannou lhůtu. Je vhodný pro ekologické pěstování.

238 Kč s DPH

Natura Rock Effect je postřik, který na přírodní bázi spolehlivě účinkuje na mšice, molice, svilušky, puklice a třásněnky. Je vhodný pro BIO pěstování.

Hodí se na zeleninu (rajčata, papriky, okurky, tykve, boby), ale i okrasné rostliny či jádroviny (chmel, vinná réva, angrešt, rybíz), peckoviny, chmel, vinnou révu, angrešt, rybíz nebo jehličnaté stromy.

Je to postřikový pomocný prostředek ve formě emulgovatelného koncentrátu, určený pro zvýšení odolnosti a obranyschopnosti rostlin vůči škůdcům

180 Kč s DPH

Bioton je přípravek proti houbovým chorobám, zejména padlí na okrasných rostlinách, okurkách, angreštu nebo vinné révě. Při pravidelném používání ochrání také rajčata proti plísni.

Jedná se o nejedovatý přípravek, který je vyroben pouze z přírodních surovin ve formě emugovatelného koncentrátu proti houbovým chorobám a hlavně padlím. 

595 Kč s DPH

Mykorhizní houby pro plodovou zeleninu je přípravek určený k vytvoření mykorhizní symbiózy mezi kořeny pěstovaných rostlin prospěšnými půdními houbami.

Vytvořená mykorhiza umožňuje lepší příjem vody a živin (zejména fosforu a draslíku) a jejich efektivnější dodání rostlinám. Tím zajišťuje rostlinám lepší a vyrovnaný růstbohatší a zdravější kořenový systémvětší nasazení květů a tvorbu plodů a vyšší odolnost proti abiotickým vlivům.

Přípravek obsahuje vybrané rody endomykorhizních hubinertní nosič a podpůrné složky, které zajišťují dobrý rozvoj symbiózy a růst rostliny, než se vytvoří funkční síť mykorhizního mycelia v půdě

Přípravek je vhodný pro pěstování rajčatpaprik, okurekdýnímelounůlilkůmochyněfazolí a hrachu.

Není vhodný pro brukvovité (brokolice, květák, zelí, kapusta) a merlíkovité (špenát, řepa) rostliny.

318 Kč s DPH

Dřevitá vlna je 100 % biologický přípravek vyrobený z čistě přírodního borového dřeva podle nejnovějších standardů kvality bez přídavku jakékoliv chemie

Dřevovlna je zvláště vhodná k podložení jahod, okurek, cuket či dýní jako ochrana proti plísním a hnilobám, které vznikají zejména kvůli přímému kontaktu plodů s mokrou půdou

Prostřednictvím této vlny tak může dozrávající ovoce po dešti rychleji oschnout, díky tomu se u rostlin výrazně snižuje riziko vzniku houbových chorob, hniloby a napadení parazity

Dřevitá vlna pracuje na principu schopnosti odvádět vlhkost po vláknech pryč na vnější stranu, kde prosychá a kolem plodů tak vytváří komfortní prostor

119 Kč s DPH

Cererit je univerzální kapalné hnojivo se stopovými prvky. Svým složením patří kapalný cererit ke komplexním hnojivům, zajišťující rostlinám všechny důležité živiny, potřebné pro jejich vývoj a růst.

Má široké použití při hnojení okrasných rostlin, ovoce, zeleniny a také balkónových a pokojových rostlin.

Podporuje zdravý růst rostlin a u květin i bohatou násadu květních poupat a následné kvetení. Obsahuje rychle a snadno přijatelné živiny.

173 Kč s DPH

Polyversum Biogarden (chytrá houba) je biologický přípravek proti plísňovým chorobám rostlin ve formě smáčitelného prášku.

Jedná se o mikrobiologický fungicid bez ochranné lhůty proti houbovým chorobám, který zvyšuje jejich odolnost a stimuluje výnos, chrání mák, řepku, jahodník, révu, obilí, trávník a veškerou zeleninu.

Nevyžaduje žádnou ochranou lhůtu mezi posledním ošetřením a sklizní ošetřené kultury. Nelze předávkovat.

Naposledy zobrazené
Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se