×

Kategorie

Hnojivo na jehličnany s rohovinou - Forestina - pevné hnojivo - 1 kg

×

Hnojivo na jehličnany Biomin je vydatné organo-minerální hnojivo, jehož významnou složkou je drcená rohovina.

Tato přírodní surovina je zvláště ceněna pro obsah organicky vázaného dusíku, který se působením půdních mikroorganismů uvolňuje postupně, takže je rostlinami maximálně využit po delší vegetační období.

V optimálním poměru jsou v tomto hnojivu zastoupeny i ostatní zdroje živin, nezbytné k harmonickému vývoji a zdravému růstu všech jehličnanů a okrasných keřů.

Číst víceShow less
137 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000190
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak používat hnojivo jehličnany?

Hnojení se provádí na začátku vegetačního období (březen–duben), kdy se stejnoměrně na plochu rozhodí a poté zapraví do půdy hnojivo v doporučené dávce. Plocha koruny ohraničuje plochu pro hnojení

Při ponechání hnojiva na povrchu substrátu dochází rovněž k pozvolnému uvolňování živin, ale s menším efektem využití všech kvalitativních vlastností, které hnojivo nabízí. Postup hnojení můžete opakovat v průběhu vegetace (cca červenec).

Toto hnojivo je vhodné k výživě všech druhů jehličnanů a okrasných keřů pěstovaných jak ve volné půdě, tak i v nádobách a truhlících.

Upozornění vzhledem ke složení, mechanizmu působení a maximálnímu využití obsažených živin je hnojivo určeno k přímé aplikaci do půdynení určeno k rozpouštění ve vodě a aplikaci zálivkou.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000190

Parametry

Vhodné pro
Stromy a keře
Mohlo by se také hodit
186 Kč s DPH

Sprej BROS k odpuzování krtků a hrabošů působí vskutku inovativním způsobem. Jedním stiskem je třeba uvolnit celý obsah nádoby, aby mohl aerosol vyplnit systém tunýlků a zachytit se na jejich stěnách.

Je složen z aktivních složek, které mají rostlinný původ – z toho důvodu je vhodný pro ekologické způsoby odpuzování podzemních škůdců. 

Po 24 hodinách od aplikace nabývá plné účinnosti po minimální dobu 2 týdnů. 

Produkty značky BROS z řady Zelená síla k likvidaci hmyzu fungují na bázi z účinných látek, které mají rostlinný původ. 

123 Kč s DPH

BIo Forma Tox plus je prostředek proti mravencům vyrobený z potravinářských surovin. Jedná se o přípravek s bleskovým a dlouhodobým účinkem. 

Prášek s účinkem proti mravencům působí dotykově nejlépe ve formě postřiku či zálivky přímo na nechtěný hmyz.

Působí selektivně na mravence a je vhodný pro neprofesionální použití

Hodí se do domácností, skleníků, fóliovníků či do pařeniště nebo také na okrasný trávník

355 Kč s DPH

Neudosan kontaktní přípravek proti škůdcům od firmy Neudorff je určen proti mšicím, sviluškám i molicím.

Je vhodný i k použití v bytech, kancelářích či jiných uzavřených prostorách.

Účinkuje pouze na ty škůdce, kteří jsou přípravkem zasažení. Působí jak na larvy, tak i na dospělce

Obsahuje přírodní mastné kyseliny, které se v přírodě rychle odbourávají

Jedná se o postřikový insekticidní přípravek z přírodních surovin proti škůdcům na okrasných rostlinách, dřevinách či zelenině. Je ve formě rozpustného koncentrátu

138 Kč s DPH

Gladiator je přípravek na hubení jednoletého i dvouletého plevele, včetně nežádoucí vegetace.

Gladiator je postřikový herbicidní přípravek ve formě rozpustného koncentrátu k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné půdě a k likvidaci nežádoucí vegetace na nezemědělské půdě.

Balení 40 ml ošetří až 100 m2

116 Kč s DPH

České organické hnojivo Rostík v sypké formě představuje prvotřídní řešení pro jednoduchou aplikaci a poskytuje komplexní výživu pro vaše rostliny.

Navíc se můžete vyhnout boji se škůdci, protože hnojivo obsahuje přirozeně odpuzující trus potemníka, který pomáhá chránit vaše rostliny.

Toto hnojivo je ideální pro ekologické pěstování široké škály rostlin, včetně ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor, obilovin, okrasných květin, stromů a keřů, trávníků, pokojových a balkónových rostlin.

Díky svému přírodnímu složení hnojivo Rostík podporuje zdravý růst rostlin, zlepšuje kvalitu a strukturu půdy, zvyšuje její úrodnost a pomáhá udržet optimální pH hodnotu půdy.

194 Kč s DPH

České organické hnojivo Rostík ve formě pelet představuje špičkovou volbu pro každého zahradníka, kdo hledá snadnou aplikaci a komplexní výživu pro své rostliny.

Toto hnojivo je obohaceno o melasu a rostlinnou jíchu, což zajišťuje bohatou a vyváženou stravu pro vaše rostliny.

Ubydou vám navíc starosti se zásahy proti škůdcům. Hnojivo totiž obsahuje mimo jiné přirozeně odpuzující trus potemníka a již zmíněnou jíchu.

Je ideální pro ekologické zemědělství a pěstování široké škály plodin, včetně ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor a obilovin.

Díky přírodnímu složení tohoto hnojiva můžete očekávat zdravější růst vašich rostlin, zlepšení kvality a struktury půdy, zvýšení její úrodnosti a udržení optimálního pH půdy.

Naposledy zobrazené
137 Kč s DPH

Hnojivo na jehličnany Biomin je vydatné organo-minerální hnojivo, jehož významnou složkou je drcená rohovina.

Tato přírodní surovina je zvláště ceněna pro obsah organicky vázaného dusíku, který se působením půdních mikroorganismů uvolňuje postupně, takže je rostlinami maximálně využit po delší vegetační období.

V optimálním poměru jsou v tomto hnojivu zastoupeny i ostatní zdroje živin, nezbytné k harmonickému vývoji a zdravému růstu všech jehličnanů a okrasných keřů.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se